x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vlad Drăgulin îi dăruiește un talisman norocos unui fost concurent X Factor

Vlad Drăgulin îi dăruiește un talisman norocos unui fost concurent X Factor

06 Oct 2018   •   16:30
Vlad Drăgulin îi dăruiește un talisman norocos  unui fost concurent X Factor
Sursa foto: DIANA OROS

Toți candidații ce trec pragul platoului X Factor au parte de încurajări încă din culise, iar cea de-a șaptea ediție a emisiunii de la Antena 1, difuzată marți seară, de la ora 20:00 nu va face excepție. Chiar dacă o parte dintre concurenți nu sunt la prima apariție pe scena show-ului, emoțiile pot surprinde și, mai ales, pot influența orice audiție. Tocmai din acest motiv, chiar înainte de a păși în fața juraților, Vlad Drăgulin îi va oferi unui fost candidat înscris pentru o a doua șansă, un talisman norocos: Să îmi dai brățara abia la sfârșit, după ce câștigi X Factor!“, îl va încuraja acesta.

Simion Caragia a reușit, acum doi ani, să o impresioneze pe Delia până la lacrimi. Jurata nu doar că a catalogat audiția sa din trecut drept cel mai sensibil moment din sezon, ci a avut și încredere că ar putea face o figură bună în etapa de Bootcamp. Deși tânărul a fost primul care a ocupat un scaun, a fost și primul care s-a ridicat, motiv pentru care s-a reîntors la X Factor pentru a demonstra că a evoluat: Abia aștept să repun piciorul pe scena X Factor. Cu mai multă încredere și cu o voce mult mai pregătită. Când am fost eliminat, am fost dezamăgit pe moment, dar apoi am ascultat înregistrările și mi-am dat seama că au avut dreptate.

 

Care va fi reacția juraților când Simion va reintra pe scenă, dar și cât de norocos se va dovedi a fi talismanul oferit de Vlad Drăgulin, telespectatorii Antena 1 vor putea afla marți, într-o nouă ediție a show-ului X Factor, de la ora 20:00.

×