x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica De ziua lui, Gabi de la Vunk cântă în club True

De ziua lui, Gabi de la Vunk cântă în club True

de Alex Revenco    |    14 Ian 2013   •   17:11
De ziua lui, Gabi de la Vunk cântă în club True

Vineri 18 ianuarie, toti fanii trupei Vunk se adună pe Strada Franceza nr. 52, în sufrageria True Club, pentru a- l sărbători şi a-i  cânta “La Multi Ani!” chitaristului Gabriel Maga. Este al doilea an în care Gabi îşi serbează ziua de naştere pe scena True Club.
Cu acest prilej, Gabi şi trupa promit un concert pe măsura începutului de an,  unde veţi putea asculta piese mai vechi şi mai noi, cu care Vunk a devenit una dintre cele mai apreciate trupe rock româneşti. Înfiinţată în 1994, Vank s-a dizolvat în 2008  pentru a se reinventa în 2009, sub titulatura Vunk. Prima piesă nouă a fost 'La orice ora', urmată de 'Dau alarma', 'Prima noapte', 'Artificii pe tavan' şi 'Lacrimi de coniac'.

În februarie 2010, Vunk a lansat albumul 'Ca pe vremuri', iar la finalul anului a lansat campania 'Vreau o ţară ca afară'. În 2011, Vunk a fost desemnată Cea mai buna trupă pop-rock, a luat Premiul de excelenta, distincţiile Cel mai bun rock, Cea mai bună interpretare şi Cel mai bun album pop- rock. Anul trecut a înregistrat albumul “Nu scapă nimeni (fără emoţii)”, lansat printr-un concert de mare succes la Sala Polivalentă.

Material discografic conţine zece piese noi plus două bonus: “Pleacă!” feat. Antonia şi Puya feat. Cornel Ilie – “Altcineva”. Vunk se ţine de cuvânt şi nu lasă pe nimeni să scape fără emoţii, “vinovate” fiind, în special, duetele exceptionale incluse pe acest disc: Vunk feat. Monica Anghel – “Ploaie fără nori”, Vunk feat. Andra – “Numai la doi” şi Vunk feat. Alexandra Uşurelu – “Nopţile trec (doar visele rămân).

Revenind la concertul Vunk din True Club, biletele sunt 40 de lei şi se găsesc online pe www.iabilet.ro sau la Bordello Pub. Pe iabilet.ro, bilete în format electronic se pot comanda online, plăteşti cu cardul sau cu Paypal iar biletele îţi vin pe e-mail.

×
Subiecte în articol: vunk