x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica W.A.S.P., live la Arene

W.A.S.P., live la Arene

de Alex Revenco    |    23 Sep 2009   •   00:00
W.A.S.P., live la Arene

S-au pus în vânzare biletele la concertul celebrului grup american, programat să aibă loc în Capitală la 16 noiembrie, la Arenele Romane (cort).



După modelul celor din Occident, cortul va fi dotat cu o instalaţie de încălzire de mare putere, pe motorină şi electrică, pe curent trifazic.

Biletele, disponibile deja în reţeaua Eventim la magazinele Germanos, în magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi pe www.eventim.ro costă 87 de lei (până la 30 septembrie - Bilet Special, 95 de lei - după 30 septembrie şi 110 lei - în ziua concertului. Promusic Production şi Maximum Rock, organizatorii acestui concert-eveniment, prezintă avantajele de care se bucură cei care cumpără Bilete Speciale: primesc posterul evenimentului şi alte materiale promoţionale, reviste etc., participă la o tragere la sorţi pentru meet & greet, numărul de participanţi şi condiţiile fiind impuse de managementul formaţiei, participă la tragerea la sorţi pentru cinci bilete la concertul Paradise Lost şi Samael, de la 3 decembrie 2009, de la Cluj.

Înfiinţată în 1982 de Blackie Lawless, una dintre cele mai cunoscute formaţii heavy metal are la activ 13 albume, iar hiturile "I Wanna Be Somebody", "Forever Free" sau "Wild Child" au propulsat W.A.S.P. (foto) în cele mai importante topuri. La 12 octombrie a.c., W.A.S.P. lansează un nou material "Babylon", iar cu acest prilej formaţia începe un nou turneu european.

×
Subiecte în articol: live bucuresti muzica w.a.s.p