x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Whitney Houston: "Din cauza drogurilor, nu am ieşit din pijama timp de şapte luni"

Whitney Houston: "Din cauza drogurilor, nu am ieşit din pijama timp de şapte luni"

11 Sep 2009   •   00:00
Whitney Houston: "Din cauza drogurilor, nu am ieşit din pijama timp de şapte luni"

Are una dintre cele mai bune voci din industria muzicii, dar lucrurile nu au mers întotdeauna ca la carte pentru Whitney Houston. Vedeta a mărturisit că a fost atât de legată de droguri încât a petrecut şapte luni, alături de fostul ei soţ, Bobby Brown, stând doar în pijama.



Cântăreaţa s-a destăinuit celebrei Oprah Winfrey, recunoscând că viaţa ei a luat-o razna, după ce filmul ei „The Bodyguard” a avut lansarea în 1992, scrie vdtonline.ro. Atât de dependentă era de narcotice, încât nici măcar nu se sinchisea să îşi schimbe pijamaua.

Însă acum viaţa i s-a modificat şi a decis să îşi deschidă sufletul. Ca avanpremieră la interviul care va fi difuzat luni în Statele Unite, Oprah a mărturisit: „Te lasă cu respiraţia tăiată. Nu îl învinovăţeşte pe Bobby Brown şi îşi asumă întreaga responsabilitate pentru implicarea ei în droguri. La un moment dat, chiar a spus: «Nu am ieşit din pijama, timp de şapte luni»”.

Este o lecţie de viaţă pe care Whitney Houston, acum pe cale să îşi piardă definitiv celebra voce, şi-a învăţat-o pe deplin. Şi cu siguranţă nu o va mai repeta.

×