x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica X Factor: şi au rămas doar şapte!

X Factor: şi au rămas doar şapte!

de Cristiana Stamatescu    |    01 Dec 2011   •   21:00
X Factor: şi au rămas doar şapte!

Au trecut cinci saptamani de gale live X Factor si, in fiecare, concurentii au dat tot ce-a putut mai bun. Mai emo­ti­o­nati la inceput, mai siguri pe ei apoi, mai raciti si ragusiti sau, dimpotriva, in forma maxima, in fiecare sam­bata au reusit sa faca un show la pu­terea X. Au evoluat mult sub indrumarea celor trei mentori si a echipei de profesionisti care se ocupa de pregatirea lor, iar acum sunt gata sa demonstreze ca au ajuns la un alt stadiu al dezvoltarii lor artistice.

Sambata, in cea de-a sasea gala live X Factor, cei sapte finalisti ramasi in competitie vor canta acompaniati de un band si nu de negativ, asa cum au putut fi vazuti pana acum. Andrei Leonte, Irina Florea, Alin Vaduva, Diana Hetea, Iulian Vasile, T&L si Duo Voice ii vor surprinde pe telespectatori cu melodii celebre, intr-o in­terpretare originala. Nu vor lipsi de pe scena X Factor nici coregrafii­le sofisticate sau decorurile specta­culoase.

Scenografia va fi, ca si pana acum, surprinzaroare. Dupa ce X Factor a fost exploziv la propiru, cand pe sce­na s-au aprins mai multe artificii pe acrordurile melodiei 'Bring me to life', iar in ultima gala telespectatorii s-au putut bucura de un numar sen­zational de acrobatie, gala de sap­ta­mana viitoare nu poate fi mai prejos.

Evolutia concurentilor nu este singura surpriza pe care X Factor o pregateste telespectatorilor la acest sfarsit de saptamana. Dupa ce Oceana, Votaj, Touch and Go, Holograf si East 17 i-au incantat pana acum pe telespectatorii Antenei 1 la galele live X Factor, Directia 5 va fi cea care va urca pe scena si in aceasta duminica. Una dintre cele mai apreciate trupe din Romania, Directia 5 s-a facut cunoscuta prin sensibilitatea melodiilor sale, dar si prin forta interpretarii lor si numeroasele concerte live sustinute in toata tara.

Galele live X Factor au ajuns deja la cea de-a sasea saptamana. Inca de la prima editie a galelor live, publicul a devenit cel de-al patrulea membru al juriului, avand posibilitatea sa isi voteze favoritii. Telespectatorii isi vor putea vota din nou preferatii si in acest week-end, salvandu-i astfel de la duel si, implict, de la eliminare. Duminica, de la 21:45, are loc X Factor Decizia, momentul in care un nou concurent paraseste competitia X Factor.

In galele viitoare, telespectatorii vor avea ocazia sa vada si sa asculte si alti artisti de seama atat din tara noastra, cat si din strainatate. Printre acestia din urma se numara In-grid sau Alexander Ryback.

×
Subiecte în articol: muzica x factor