x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Xonia lucrează la primul disc

Xonia lucrează la primul disc

de Alex Revenco    |    22 Noi 2009   •   00:00
Xonia lucrează la primul disc
Sursa foto: /CREDIT UNIVERSAL MUSIC

Înţelepciune, în limba greacă şi aur în hindusă sunt semnificaţiile numelui Xonia, derivare din Sonia. Vorbim despre Loredana Sechelaru, 20 de ani, care se bucură de succes nu numai în Australia, ţara ei adoptivă, ci şi în Statele Unite şi de curând şi în România. Născută la Melbourne, Xonia şi-a început cariera muzicală la 8 ani, iar la 14 avea deja semnat un contract cu o casă de discuri. Studiază în cadrul prestigioasei şcoli de balet "The Australian Ballet School", unde obţine rezultate uimitoare, fiind selectată în spectacolele unor faimoase companii de dans ca The Royal Ballet, The English National, The Kiev Ballet şi The Australian Ballet.

HOLLYWOOD POP ACADEMY
Ca actriţă apare în "Charlotte's Web", joacă în serialul australian de mare succes "Neighbours" şi face parte din distribuţia piesei de teatru "Sunetul Muzicii", unde deţine rolul principal. În SUA, ea a studiat jazz modern, dans contemporan, balet şi hip-hop la Hollywood Pop Academy, şcoală pe unde au trecut nume sonore, precum Britney Spears, Rihanna, Janet Jackson, Adam Levine (Maroon 5), Jessica Simpson, Ne-Yo.

A fost invitată (de două ori) la Festivalul de la Callatis, a participat la Cerbul de Aur (reprezentând Australia) şi a semnat un contract cu agenţia Star Management pentru a se lansa oficial în industria muzicală românească. Acum lucrează la albumul de debut, împreună cu Deepcentral, George Hora, Mihai Ogăşanu.

×
Subiecte în articol: muzica