x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Yanni va concerta alaturi de orchestra sa la Zone Arena din Bucuresti

Yanni va concerta alaturi de orchestra sa la Zone Arena din Bucuresti

13 Sep 2011   •   08:19
Yanni va concerta alaturi de orchestra sa la Zone Arena din Bucuresti

Astazi, Yanni va concerta pentru prima oara in tara noastra la Zone Arena din Bucuresti. Concertului pe care Yanni il sustine la Bucuresti alaturi de orchestra sa, face parte din turneul “Truth of Touch' si este organizat de Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet.

Yanni (Yiannis Hrysomallis) s-a nascut in Grecia in 1954 si de la o varsta frageda a dat dovada a unei afinitati catre muzica. Tanarul Yanni a invatat singur arta pianului si la 18 ani a plecat catre Statele Unite ale Americii pentru a studia psihologia la 'University of Minnesota'. Acolo a facut si primii pasi spre cariera muzicala alaturi de colegii sai din trupa Chameleon.

La inceputul anilor ’90 drumul sau muzical prinde cu adevarat contur. In 1992, albumul sau “Dare to Dream' ii aducea prima nominalizare la Grammy, anul urmator fiind nominalizat si pentru “In My Time“. Urmeaza “Yanni Live at the Acropolis' primul material video al artistului, al carui succes extraordinar l-a surprins pana si pe acesta. Concertul filmat la Acropolis a fost transmis pe posturile de televiziune din 65 de tari avand peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.

In cei peste 20 de ani de cariera, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platina si de aur, la nivel mondial, cu vanzari totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Biletele au preturile cuprinse intre 100 si 350 de lei, in functie de categoria de loc si sunt puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City si online

×