x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ZZ Top ajung în România

ZZ Top ajung în România

de Alex Revenco    |    19 Oct 2009   •   00:00
ZZ Top ajung în România

Faimoşii muzicieni americani sosesc la Bucureşti astăzi, în jurul prânzului, "echipa" lor fiind alcătuită din 45 de persoane, inclusiv proprii bucătari. În turnee, ZZ Top au întotdeauna propria echipă de catering, care se ocupă de toate aspectele culinare.



Nici la Bucureşti nu va fi altfel, organizatorii urmând să amenajeze o bucătărie şi la Sala Polivalentă. Cei de la ZZ Top şi echipa lor au solicitat nu mai puţin de şase camere amenajate în spatele scenei. Astăzi, artiştii vor merge direct la hotel unde au până mâine program de odihnă, pentru a fi în cea mai bună formă la spectacol.

Concertul ZZ Top va fi cu adevărat special, echipa tehnică aducând la Bucureşti propria sonorizare şi instalaţie de lumini. În plus, va exista şi un ecran de 12 x 6 metri, pe care, în timpul show-ului, vor rula diferite proiecţii, secvenţe din videoclipuri etc. Artiştii americani au transmis organizatorilor "dorinţa expresă ca spectatorii să nu vină la concert cu nici un fel de aparatură video, îar accesul cu aparate foto este permis numai cu cele neprofesionale, de mici dimensiuni. O altă cerinţă a managementului ZZ Top transmisă organizatorilor români este interzicerea fumatului în sala de concert, persoanele care nu respectă aceasta regulă urmând a fi evacuate. În deschidere, trupa folk rock Cri Gri va cânta de la ora 19:00, în timp ce ZZ Top vor urca pe scenă începând cu ora 20:00. Imediat după concert, americanii vor pleca în Bulgaria, unde cântă miercuri, la Sofia.

×
Subiecte în articol: muzica