x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură O zi cu Directia 5

O zi cu Directia 5

03 Iun 2005   •   00:00

La inceputul acestei saptamani a avut loc un concert de exceptie la Bucuresti. O trupa faimoasa a incantat cel mai fidel public al sau cu peste doua ore de muzica de cea mai buna calitate.

  • de CRISTIANA STAMATESCU
  • TOP MUZICAL

  • ALBUM. Pentru baietii din trupa Directia 5 este inca primavara
    Piese mai noi si mai vechi, reorchestrate pentru live, invitati-surpriza si un public extrem de cald au facut din acest concert un eveniment foarte reusit. V-ati dat seama despre ce trupa vorbesc? Faithless?

    LANSARE. Nu. Este vorba de Directia 5. Luni seara, la Teatrul National, Marian Ionescu si compania au sustinut concertul de lansare a celui mai nou album semnat Directia 5: "O zi de primavara". Cu un Cristi Enache intr-o forma vocala de zile mari, o sonorizare extrem de potrivita pentru Sala Amfiteatru si un repertoriu foarte bine ales, concertul Directia 5 a fost un succes. Un "Bravo!" din toata inima pentru ideea extrem de originala de a-i invita pe Ducu Bertzi si pe Angela Similea sa cante, in variante proprii, cate o piesa celebra Directia 5.

    TOP. Din punct de vedere al prezentelor in clasamentul muzical national, Directia 5 sta bine. "Esti ingerul meu" se afla inca in top dupa 13 saptamani, iar noul single, "Si ce daca", ce promoveaza proaspat lansatul album, se afla pe locul 43, in urcare, dupa trei saptamani de top. N-am scris nimic despre concertul Faithless. Si ce daca?

    ×
    Subiecte în articol: cultura direcţia