x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Alexandru Arsinel are o noua partenera. Vezi cine o va inlocui pe Stela Popescu in spectacolul din Spania

Alexandru Arsinel are o noua partenera. Vezi cine o va inlocui pe Stela Popescu in spectacolul din Spania

29 Noi 2017   •   18:22
Alexandru Arsinel are o noua partenera. Vezi cine o va inlocui pe Stela Popescu in spectacolul din Spania
Sursa foto: Teatrul C Tanase

Stela Popescu și Cristina Stamate au murit și au lăsat durere mare în urma lor. Stela Popescu a fost înmormântată duminică, iar buna sa prietenă s-a stins luni dimineață. 

Amândouă erau plinde viață, iar Stela Popescu chiar avea programat un turneu cu colegii săi de la Teatrul Constantin Tănase. Marea actriță trebuia să plece miercuri seara în Spania, acolo unde va avea loc spectacolul „E Viva Revista”. Chiar dacă sunt îndurerați, colegii Stelei Popescu au fost nevoiți să-și respecte contractul, informeaza Spynews.

Toată lumea se întreabă cu cine o va înlocui Alexandru Arșinel pe Stela Popescu. Chiar dacă în sufletul său acest lucru nu se va întâmpla niciodată, în anumite momente pe scenă va fi nevoie. Astfel, pentru scenele pe care le va interpreta în Spania, Alexandru Arșinel o va avea colegă pe Ana Maria Donosa.

Chiar dacă actrița va avea și momente fără marele actor, aceasta a fost pusă în ultimul moment să interpreteze rolul pe care timp de 40 de ani l-a făcut Stela Popescu.

×
Subiecte în articol: stela popescu alexandru arsinel