x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Amfiteatru TNB. Un teatru în aer liber

Amfiteatru TNB. Un teatru în aer liber

20 Mai 2019   •   13:57
Amfiteatru TNB. Un teatru în aer liber

Amfiteatrul în aer liber este o scenă unică în România, un loc aflat sus pe Național, la 24 metri deasupra Pieței Universității.

Pe TNB, din luna mai până în septembrie, cultura și genurile artistice, diversitatea şi dezbaterea estivală (dar şi culturală) se întâlnesc sub cerul nopților de vară, chiar la km 0 al Capitalei, într-un program nocturn, incitant și variat.

Spectacole de teatru și dans, concerte de jazz, rock sau folk, filme de colecție sau cele mai recente producții cinematografice, întâlniri cu artişti, vor putea fi văzute și trăite, în această vară, sub cerul înstelat al Bucureștiului, în Amfiteatrul TNB. Nume consacrate și tineri artiști, spectacole din repertoriul Teatrului Naţional, dar și producții ale teatrelor independente vor desena vara trăită, sus, deasupra Bucureştiului.

Când oraşul intră în vacanță, noi vă dăm întâlnire pe acoperișul Teatrului Național, la Amfiteatrul în aer liber, pentru a deschide împreună Stagiunea de vară! V-am pregătit o ofertă atrăgătoare și relaxantă. Haideţi să numărăm împreună această vară în întâlniri, spectacole, concerte, filme și nopți de neuitat!

Amfiteatrul TNB este un supliment cultural recomandat pe perioada primăverii și a verii, în aer liber, indicat împotriva temerii de nori ploioși sau a asteniilor la căldură.

De asemenea, se recomandă ca terapie pentru dorul de mare, munte și vacanță. Amfiteatrul ajută în cazul publicului care suferă de surplus de plictiseală la birou pe timpul verii (şi nu numai).

Sfatul specialistului: dacă mergeţi la restaurantul de pe terasă, amplasat sub Amfiteatrul în aer liber, puteţi vedea una dintre cele mai frumoase imagini de sus ale Capitalei!

 

Bine de știut: biletele pentru lunile mai și iunie s-au pus în vânzare! Detalii pe tnb.ro & mystage.ro.

 

×