x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Ateliere gratuite de teatru | Adulți @ Teatrul Apropo

Ateliere gratuite de teatru | Adulți @ Teatrul Apropo

de Magdalena Popa Buluc    |    14 Iul 2020   •   15:52
Ateliere gratuite de teatru | Adulți @ Teatrul Apropo

Ai experiențe care merită împărtășite sau ești curios să înveți din experiențele altora? Ți-ai dori să fii mai charismatic, mai spontan, să te autodescoperi? Și mai presus de toate, ți-ar plăcea ca povestea ta profesională & personală să devină parte dintr-un spectacol de teatru? Împreună cu o echipă de actori profesioniști vei explora, printr-o serie de ateliere, tema corpului și a imaginii de sine. În ce fel imaginea corpului și modul în care ne percepem sau ne percep ceilalți se regăsește în relațiile noastre de astăzi, atât de influențate de exigențele unui corp ”frumos” sau ”elegant”?

Cele mai interesante povești și experiențe împărtășite vor constitui sursă de inspirație pentru spectacolul ”Dincolo de oglindă”, care va avea premiera în cadrul Festivalului de teatru Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent (8-19 octombrie 2020).

Dacă vrei să iei parte la atelierele de terapie prin teatru sau doar să ne povestești experiențele tale legate de modul în care ne raportăm la propriul corp sau în care ne văd ceilalți, te rugăm să ne trimiți:

- un mesaj, o scurtă scrisoare de intenție în care să ne spui motivele pentru care ești intersat(ă) de acestă temă și / sau de cursurile de terapie prin teatru.
- căteva rânduri despre tine (vârstă, ocupație, date de contact, disponibilitate)

Atelierele vor avea loc în perioada iulie – august la Teatrul Apropo. În funcție de evoluția restricțiilor sociale generate de Pandemie, organizatorii vor lua toate măsurile de siguranță care se impun, inclusiv decizia de desfășurare on-line a întâlnirilor, dacă va fi cazul. Programul atelierelor va fi realizat împreună cu participanții, în funcție de disponibilitatea orară a acestora.
 

×