x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru „Caramitru-Mălăele”, un tandem cu casa închisă

„Caramitru-Mălăele”, un tandem cu casa închisă

de Dana Andronie    |    01 Mar 2012   •   21:00
„Caramitru-Mălăele”, un tandem cu casa închisă

Spectacolul 'Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele', de luni, de la Sala Mare a Teatrului National, este sold out. Avand in vedere numarul mare al solicitarii de bilete, actorii Ion Caramitru si Horatiu Malaele (foto) au acceptat inca o provocare! Si anume, o editie extraordinara a acestei intalniri, care va avea loc, tot la Teatrul National, dar a doua zi de Pasti, pe 16 aprilie, de la ora 20:00.

Cei doi parteneri de dialog au urcat pe scena pentru prima data in aceasta formula in toamna anului trecut, in cadrul Festivalului National de Teatru de la Bucuresti. Aplauzele au validat de fiecare data o reteta irezistibila. Cu har, forta si subtilitate, Caramitru si Malaele reusesc sa ridice publicul in picioare, in reprize viguroase de un haz spumos sau sa-l oblige la reflectie – in momente de profun­zime dramatica.

Biletele se gasesc la casieria TNB (tel 021. 314.71.71), la Sala Palatului, in Unirea Shopping Center (parter), la Libraria Mihai Eminescu si online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si pe www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

×
Subiecte în articol: teatru