x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru „Cea mai bună piesă românească a anului 2011”

„Cea mai bună piesă românească a anului 2011”

24 Noi 2011   •   21:00

Uniunea Teatrala din Romania – UNITER anunta ca editia 2011 a Concursului de dramaturgie 'Cea mai buna piesa romaneasca a anului' primeste piese de teatru pentru inscrierea in competitie pana la data de 10 ianuarie 2012 (data postei). Autorii vor trimite piesele dactilografiate, intr-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu, insotite de un plic inchis in care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresa, telefon, e-mail). Acelasi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi inscris si pe plicul inchis cu datele de identificare.

Adresa postala pentru inscrierea pieselor: Str. George Enescu nr. 2-4, sector 1 Bucuresti, cod postal 010305, cu mentiunea 'Pentru Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2011'.

Inscrierea se poate face si direct la Secretariatul UNITER.

Nu se primesc in concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari, piese publicate sau reprezentate. Textele inscrise in concurs nu se inapoiaza.

Juriul va anunta piesa castigatoare in luna martie 2012, iar Editura UNITEXT o va publica intr-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER din 2 aprilie 2012, moment in care va fi inmanat si premiul.

Concursul, premiul si tiparirea piesei castigatoare sunt finantate prin efortul si sub egida Casei Regale a Romaniei.

×
Subiecte în articol: teatru