x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Cele mai recente spectacole contemporane și clasice din stagiunea Teatrelli sunt acum disponibile online gratuit

Cele mai recente spectacole contemporane și clasice din stagiunea Teatrelli sunt acum disponibile online gratuit

de Magdalena Popa Buluc    |    03 Apr 2020   •   17:30
Cele mai recente spectacole contemporane și clasice din stagiunea Teatrelli sunt acum disponibile online gratuit

Producții ca „Oxygen”, spectacol multimedia pe un text al celebrului dramaturg rus contemporan Ivan Vîrîpaev, „Urban GIF Show”, o instalație inovatoare despre viața urbană, sau „Privește cerul…”, un spectacol de breakdance și teatru-dans pe fundal de muzică clasică, precum și montări clasice sau comedii pline de savoare, cum sunt „Contesa”, „Arsenic și dantelă veche”, „Milionul, nepoatele și milionara” sau „Amor Amar” pot fi văzute de public online începând de sâmbătă. Teatrelli se alătură astfel campaniei #StămAcasă și oferă acces gratuit chiar la producțiile din stagiunea curentă.

 

Spectacolele Teatrelli pot fi vizionate online pe toată durata lunii aprilie la rezoluție de înaltă calitate direct pe site-ul www.teatrelli.com, la o secțiune nouă de Spectacole online, creată în acest scop. Prima difuzare va avea loc sâmbăta, 4 aprilie, când reprezentația „Oxygen” era programată în sala Teatrelli. Spectacolul se va muta, astfel, din offline în online și va fi difuzat în intervalul orar 18.00-23.00. Următoarele spectacole vor putea fi vizionate în zilele de miercuri și duminică, în același interval orar, fiind împărțite pe săptămâni tematice. Actori din distribuția fiecărei producții lansează, de asemenea, o invitație personalizată pentru public pe paginile de Facebook și de Instagram ale teatrului, www.facebook.com/teatrelli/și www.instagram.com/teatrelli/.

„Țintem mult la spectacolul Oxygen. Pentru că e un spectacol complex. Pentru că e un spectacol care nu e ca alte spectacole. E un spectacol care mi-a dat atenție, încredere și răbdare. Și mie mi-a dat speranță și un nou început. Un spectacol cu proiecții superbe. Un spectacol cu costume foarte frumoase. Și un spectacol cu lumini luminoase. Este un spectacol care s-a repetat în trei teatre, dar și-a găsit sufletul la Teatrelli. Așa că pe 4 aprilie vă așteptăm să vedeți Oxygen la Teatrelli, doar că de această dată online”, povestesc protagoniștii spectacolului Oxygen, actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu.

Este o perioadă când avem nevoie cu toții de susținere și, mai ales, să ni se întâmple lucruri bune, frumoase. Iar teatrul și arta, în general, ne fac de secole mai buni și mai curajoși. Suntem onorați că putem oferi de sâmbătă acces online la spectacole recente, din stagiunea curentă a Teatrelli, cu gândul de a rămâne împreună și de a păstra acel flux special de emoție care se creează între actori și public, inclusiv prin aceste mesaje personalizate pe care actorii noștri le vor adresa publicului în rețele de socializare, sub forma unei invitații. Iar surprizele pe care le pregătim în online împreună și cu sprijinul artiștilor nu se vor opri aici, așadar #StămAcasă #împreună“, a declarat pentru presă Roxana Lapadat, director artistic Teatrelli.

 

 

Programul complet al spectacolelor Teatrelli online:

 

Săptămâna 1: E teatru, e dans, e muzică live... e „Oxygen”

 

Duminică, 5 aprilie: spectacolul „Oxygen”, disponibil în intervalul orar 18.00 – 23.00;

 

 

Săptămâna 2: Dans dans dans – de la performance corporal la streetdance

 

Miercuri, 8 aprilie: spectacolul „Urban GIF Show”, disponibil în intervalul orar 18.00 – 23.00;

 

Duminică, 12 aprilie: spectacolul „Privește cerul...”, disponibil în intervalul orar 18.00 – 23.00;

 

 

Săptămâna 3: E teatru clasic cu mari vedete

 

Miercuri, 15 aprilie: spectacolul „Contesa”, disponibil în intervalul orar 18.00 – 23.00

 

Duminică, 19 aprilie: spectacolul „Arsenic și dantelă veche”, disponibil în intervalul orar 18.00 – 23.00

 

 

Săptămâna 4: E săptămâna comediei...

 

Miercuri, 22 aprilie: spectacolul „Milionul, nepoatele și milionara”, disponibil în intervalul orar 18.00 – 23.00 

 

Duminică, 26 aprilie: spectacolul „Amor Amar”, disponibil în intervalul orar 18.00 – 23.00.

 

 

×
Subiecte în articol: Teatrelli