x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru „Dineu cu proşti”, amânat pentru luna ianuarie

„Dineu cu proşti”, amânat pentru luna ianuarie

de Maria Sârbu    |    20 Dec 2011   •   21:00
„Dineu cu proşti”, amânat pentru luna ianuarie

Teatrul National Bucuresti, prin Serviciul Strategii Culturale, Comunicare si PR, anunta amanarea celor patru reprezentatii cu spectacolul de succes 'Dineu cu prosti', de la acest sfarsit de an, pentru partea a doua a lu­nii ianuarie 2012. Motivatia TNB: 'Din cauza imbolnavirii unui actor...'.

Astfel, reprezentatia de astazi este reprogramata pentru 18 ianuarie, cea din 22 decembrie – pentru 19 ianua­rie, cea din 28 decembrie – pentru 28 ianuarie, iar cea din 29 decembrie pentru 29 ianuarie. Biletele vandute raman valabile, dar cei care 'doresc sa renunte pot primi contravaloarea biletelor de la casa de bilete a TNB pana la data de 15 ia­nuarie'.

'Dineu cu prosti' de Francis Ve­ber, in regia lui Ion Caramitru, care ii are in distributie pe Horatiu Ma­lae­le, Serban Ionescu, Medeea Ma­ri­nes­­cu, Alexandru Bindea si altii, a avut premiera la 30 octombrie 2010. In acest rastimp, spectacolul s-a jucat la sediu de 38 de ori si a fost vazut aici, in Sala Mare, de peste 40.000 de spectatori. In plus, au avut loc mai mul­te turnee in tara cu aceasta productie a Natio­nalului bucurestean.

×
Subiecte în articol: teatru