x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Director de teatru, vinde bilete la casă

Director de teatru, vinde bilete la casă

05 Mar 2010   •   00:00

Actorul George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis din Capitală, va vinde bilete, pe 8 Martie, de Ziua Femeii, la casieria instituţiei pe care o conduce. De asemenea, doamnele şi domnişoarele care vor veni la teatru în ziua de 8 martie  vor fi întâmpinate şi cu alte surprize.

Înfiinţat la sfârşitul anului 2006, Metropolis a înlocuit Theatrum Mundi, fiind gândit ca un teatru unde vor lucra cu precădere creatorii tineri. Astfel, după circa un an de reparaţii ale clădirii de pe strada Mihai Eminescu, nr. 89, Teatrul Metropolis s-a deschis în mod oficial pe 1 noiembrie 2007. Directorul onorific al Teatrului Metropolis este actorul Radu Beligan.

"Consider că de 8 Martie cel mai frumos cadou pe care pot să-l fac doamnelor care vin la noi la teatru, la Metropolis, este să le onorez prezenţa prin propria mea prezenţă la casa de bilete. Evident, acestea vor avea parte şi de surpriza pe care orice bărbat, aşa cum mi se pare mie frumos, trebuie s-o facă cu ocazia zilei de 8 Martie. Să le ofere o floare. În felul acesta, nu mai există acea distanţă între cei care lucrează într-un teatru şi cei care vin la teatru. Prin urmare, se creează o normalizare a unei comunicări şi a unei cunoaşteri a publicului. Voi fi acolo de la 12:00 la 16:00, adică cu jumătate de normă". George Ivaşcu este pregătit şi pentru declaraţiile pe care, probabil, le va primi la rândul său din partea admiratoarelor. "Asta mi se pare foarte frumos. Să ne întâlnim şi să comunicăm....".  

×
Subiecte în articol: teatru