x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Ion Caramitru îl înlocuieşte pe Şerban Ionescu în "Dineu cu proşti”

Ion Caramitru îl înlocuieşte pe Şerban Ionescu în "Dineu cu proşti”

de Maria Sârbu    |    06 Ian 2012   •   11:33
Ion Caramitru îl înlocuieşte pe Şerban Ionescu în "Dineu cu proşti”

Teatrul National din Bucuresti anunta o modificare in distributia spectacolului de succes "Dineu cu prosti': Ion Caramitru va juca, din 18 ianuarie 2012, in rolul lui Pierre interpretat de la premiera de Serban Ionescu. Aceasta schimbare s-a facut "din cauza indisponibilitatii, pe termen mai lung, a actorului Serban Ionescu'. Astfel, Caramitru 'preia, temporar, partitura personajului Pierre' si va fi alaturi de Horatiu Malaele, cel care tine capul de afis in aceasta comedie - "Dineu cu prosti' de Francis Veber, regizata de Ion Caramitru, cu premiera in octombrie 2010.

Departamentul de comunicare al TNB specifica faptul ca s-a facut aceasta inlocuire "pentru a nu intrerupe seria de reprezentatii a acestei comedii, atat de indragita si solicitata de publicul spectator'.

Patru reprezentatii cu "Dineu cu prosti' programate in decembrie au fost amanate pentru luna ianuarie, "din cauza imbolnavirii unui actor', dupa cum anunta TNB luna trecuta. Spectacolul este programat in 18, 19, 28 si 29 ianuarie.

×