x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru La „festCO”, spectacole şi discuţii.

La „festCO”, spectacole şi discuţii.

de Maria Sârbu    |    13 Iun 2011   •   21:00
La „festCO”, spectacole şi discuţii.

Festivalul Comediei Romanesti invita publicul sa vada astazi, la Sala Radu Beligan a Teatrului de Co­medie (ora 19:00), spectacolul 'Ro­mania 21' de Peca Stefan, regia Pia Furtado, productie a Teatrului Tineretului din Piatra Neamt realizata cu sprijinul British Council. Premiera acestui spectacol apreciat de critica si de pu­blic a avut loc in aprilie 2010. Distributia ii include pe actorii Vic­tor Giurescu, Isabela Neamtu, Ho­ria Suru, Matei Rotaru si altii.

La Sala Noua a Teatrului de Co­medie, incepand cu ora 19:00, stu­denti de la UNATC vor juca in 'Zapezile de altadata' de Dumitru Solomon, regia Ma­rius Galea, spectacol selectionat in afa­ra concursului. Astazi vor con­ti­nua 'Dialoguri festCO 2011'. Dupa ce sam­bata, in cadrul acestei sectiuni, oa­meni de teatru au participat la dis­cu­tia 'Comedie 50', reamintind 'povestea' Tea­tru­lui de Comedie care a impli­nit, la inceputul anului, cinci decenii de existenta, in centru fiind maes­trul Radu Beligan (foto), va avea loc, de la ora 17:00, la Cafe-bar, dialogul 'Cine mai scrie comedie roma­neas­ca?'.

Maine, in competitie, va fi pre­zentat, la Sala Radu Beligan, spectacolul Teatrului Dramatic din Petrosani 'Durata medie de viata a masinilor de spalat' de Elise Wilk, regia Eugen Fat. Inainte de re­prezentatie, in foaierul teatrului, jurnalistul Attila Vizauer va vorbi publicului despre site-ul cu teatru radiofonic www.eteatru.ro.

×
Subiecte în articol: teatru