x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru La mulți ani, Maestre Arșinel! Mulțumim, Stela Popescu!

La mulți ani, Maestre Arșinel! Mulțumim, Stela Popescu!

06 Iun 2019   •   14:03
La mulți ani, Maestre Arșinel! Mulțumim, Stela Popescu!

Pentru câteva clipe, în sufletele noastre de spectatori, azi se reface cuplul Stela – Arșinel.

 

La câțiva pași depărtare, astăzi, 6 iunie, au loc două importante evenimente: ziua lui Alexandru Arșinel, sărbătorită printr-o Gală a Excelenței în Teatrul de Revistă, intitulată ”Și iată, c-au trecut 80 de ani” și memoria Stelei Popescu adusă în actualitate la doi pași de Sala Savoy, la Artmark, prin  “Ultimul spectacol. Licitația colecției de artist Stela Popescu”.

 

Licitația Artmark dedicată marii artiste este o incursiune în viața acesteia dincolo de cortina de catifea: opere de artă semnate de Mari Maeștri români, artă decorativă, fotografii, obiecte personale, premii obținute de-a lungul întregii cariere. Doamna comediei românești, Stela Popescu, se bucură și ea, probabil, de sărbătorirea lui Arșinel.

 

Gala Excelenței de la Teatrul de Revistă va omagia personalitatea lui Arșinel printr-o pleiadă de artiști și soliști consacrați. Domnul comediei românești, Alexandru Arșinei, participă în mod sigur sufletește la evenimentul de la Artmark.

 

Atât evenimentul Artmark, cât și cel de la Teatrul de Revistă reprezintă un omagiu adus teatrului românesc de comedie, celebrând prietenia într-o viață și două cariere pentru eternitate.

×