x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Maria Cassi, azi la ArCuB

Maria Cassi, azi la ArCuB

de Maria Sârbu    |    11 Noi 2011   •   12:54

Actrita italiana Maria Cassi, experimentata in domeniul musicalului si al comediei, dispunand de o energie debordanta, a cucerit publicul bucurestean, la 8 si 9 noiembrie, cu “My life with men...and other animals', spectacol prezentat la Sala ArCuB.

Daca la o prima vedere s-ar fi putut invoca prezenta unei bariere lingvistice (textul scris de Maria Cassi si Patrick Pacheco fiind in italiana si engleza), dezinvoltura, placerea de a juca, talentul de mim si vocea emotionanta a artistei au spulberat orice obstacol, transmite ArCuB.

Atenti la fiecare gest, cantec, replica, moment al montarii, cei prezenti au ras si au plans, induiosati de povestea atat de simpla.

Aseara s-a programat alt spectacol al Mariei Cassi, 'Crepapelle sau Importanta de a rade', iar in aceasta seara urmeaza a doua reprezentatie, de la ora 19:30, pe aceeasi scena ArCuB.

Biletele pentru spectacolul “Crepapelle' pot fi achizitionate la pretul de 50 lei (Categoria I), 35 lei (Categoria II), 26.50 lei (Categoria III) si 15.90 lei (reducere numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie) de la Casa de bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14).

×