x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Musicalul "The Full Monty", varianta Mazilu

Musicalul "The Full Monty", varianta Mazilu

de Maria Sârbu    |    16 Oct 2011   •   21:00

Razvan Mazilu a inceput repetitiile, in calitate de regizor si coregraf, la musicalul "The Full Monty" de David Yazbek si Terrence McNally, productie a Teatrului National Ti­mi­soa­ra.

Premiera va avea loc la 28 decembrie, la Sala Mare. Scenografia spectacolului o semneaza Dragos Buhagiar, iar conducerea muzicala apar­ti­ne lui Tibor Cári. Printre interpreti se numara Ion Rizea, Richard Balint, Tania Popa, Gabriela Popescu, Laura Avarvari, Victor Yila, Cristian Rudic, Andrea Tokai, Matei Chioariu, Colin Buzoianu, Victor Manovici, Luminita Tulgara. David Yazbek, laureat al premiului NAIRD, este compozitor, textier si producator al unor trupe precum The Verve Pipe, Ruben Blades, Tito Puente, iar Terrence McNally, cunoscut ca dramaturg de succes, de pe Broadway.

Musicalul "The Full Monty" este o adaptare pentru scena a filmului cu acelasi titlu, premiera avand loc in 2000, la Old Globe Theatre din San Diego. S-a jucat si pe Broadway, avand un succes rasunator. E despre "fascinanta aventura a unor oameni obisnuiti, care, dincolo de spaime, probleme de constiinta, frustrari, invata (...) lectia respectului de sine, a adevaratei prietenii si a iubirii".

×
Subiecte în articol: razvan mazilu full mounty