x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru NEBUN DIN DRAGOSTE - 100 de reprezentații!

NEBUN DIN DRAGOSTE - 100 de reprezentații!

de Magdalena Popa Buluc    |    28 Mar 2019   •   14:41
NEBUN DIN DRAGOSTE - 100 de reprezentații!
Sursa foto: Picasa

Nebun din dragoste de Sam Shepard, în regia lui Claudiu Goga va avea reprezentația cu numărul 100 joi, 28 martie 2019, de la ora 20.00, pe scena Sălii Atelier a Teatrului Național ”I. L. Caragiale” din București.

Un thriller intens, cu răsturnări de situații și personaje captive propriilor amintiri și obsesii. Un spectacol în care pericolul este iminent, iar minciuna devine convenție și unică șansă pentru o iubire poate mai puțin vinovată. Eddie și May sunt doi tineri obligați de propriul trecut să-și trăiască pasiunea printre reprizele de furie și nesiguranțe.

”The Times” despre Sam Shepard: ”Cel mai talentat autor al generației sale…, un dramaturg original de mare forță…, Shepard este un poet al teatrului care a creat un limbaj nou din vorbe frânte: un seismograf emoțional ce înregistrează vibrațiile din straturile adânci ale vieții”.

Regizorul Claudiu Goga despre spectacol: „O poveste despre iubiri vinovate și secrete tragice de familie, despre trecutul care se transformă într-un demon ce naște în protagoniști un puternic conflict interior care devine sursă a violenței si iraționalității pasiunilor și acțiunilor lor. Un spectacol provocator despre dragoste și demonii ei, dar și despre diferența uneori periculoasă, alteori salvatoare dintre realitatea individuală, subiectivă și realitatea brută a faptului întâmplat".

Vă așteptăm la teatru pentru a sărbători împreună!

Foto Florin Ghioca

×
Subiecte în articol: Nebun din dragoste