x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Nemuricii, sold out! Vezi aici inregistrări de la repetitii!

Nemuricii, sold out! Vezi aici inregistrări de la repetitii!

05 Mar 2013   •   14:52
Nemuricii, sold out! Vezi aici inregistrări de la repetitii!

Vestea revenirii pe scenă a celui mai cunoscut grup umoristic din Romania a fost primită cu mare entuziasm de către fani, astfel că prima reprezentaţie live a show-ului “Nemuricii”, programată pentru 31 martie, este deja sold-out! Cum cererea de bilete este în continuare foarte mare, membrii Distractis vor adăuga două noi spectacole, pe 6, respectiv 7 aprilie, ce vor avea loc tot la Sala Radio din Bucureşti.
“Distractis Show – Nemuricii” marchează revenirea pe scenă a foştilor membri Divertis după o pauză de peste un deceniu, grupul pregătind un program menit să readucă în faţa publicului umorul inteligent, nealterat de mondenizarea dusă la extrem a televiziunilor de acum. Iar reţeta pe care Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Valentin Gora, Doru Pârcălabu şi Silviu Petcu, alături de invitaţii lor, o pregătesc pentru acest an pare să fie extrem de apreciată, biletele pentru primul show anuntat pentru 31 martie fiind epuizate in totalitate.
 
Cei care doresc sa intre in culisele pregatirilor pentru cele trei spectacole Distractis, o pot face urmarind clipurile realizate in sala de repetitii a Nemuricilor:



×
Subiecte în articol: nemuricii sold out repetitii divertis