x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru “O aventură galantă”; one man show la Sibiu, în ianuarie

“O aventură galantă”; one man show la Sibiu, în ianuarie

de Luminita Ciobanu    |    17 Ian 2013   •   17:03
“O aventură galantă”; one man show la Sibiu, în ianuarie

Compania sibiană de Teatru BECOME începe anul în forţă cu one man show-ul “O aventură galantă”, cu Adrian Grigoraş, un spectacol coordonat de Cătălin Pătru şi Ana Mujat. “O aventură galantă” a fost jucat cu un succes extraordinar la Chicago, pentru românii din comunitate. Spectacolul este programat la 24 ianuarie, la ora 19:00, la Centrul de Tineret - Str Nicolae Teclu-, iar de la ora 18:00 - va avea loc aici vernisajul expoziţiei “Fotografia în Teatru”, semnată Marian HUC. “Nu întâmplător a fost ales acest spectacol. O aventură este tot ceea ce facem noi cei de la BECOME, o aventură este ceea ce facem noi cei care facem teatru independent. Vă invit, cu mic, cu mare, la aventura noastră din 2013,”  a spus Cătălin Grigoraş actor şi director al Companiei de Teatru BECOME.

Totodată, Compania sibiană de Teatru aduce în prim plan şi spectacolele: “Ce-a ajuns Romania! ... care România?” “Texte ... MONser!!!”, “Război să fie!!!”, “INSOMNIACII”.

În luna Februarie sibienii vor putea viziona câteva spectacole în premieră: “DRAME COTIDIENE” sau “Un Bărbat şi mai multe femei”, iar în luna aprilie, în urma unui parteneriat încheiat cu RO Stage Theater din Chicago, actorii Companiei de Teatru BECOME se pregătesc pentru un nou turneu peste Ocean, în SUA.

Compania de Teatru BECOME






×
Subiecte în articol: compania de teatru BECOME