x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Piesa 'Harry Potter' nu va mai folosi bufniţe pe scenă după ce una a început să zboare prin sală

Piesa 'Harry Potter' nu va mai folosi bufniţe pe scenă după ce una a început să zboare prin sală

11 Iun 2016   •   15:30
Piesa 'Harry Potter' nu va mai folosi bufniţe pe scenă după ce una a început să zboare prin sală

Producţia teatrală 'Harry Potter and the Cursed Child' ('Harry Potter şi Copilul Blestemat") a decis că nu mai folosească bufniţe adevărate pe scenă, după ce una dintre ele a început să zboare necontrolat prin sală în timpul unui spectacol, relatează EFE.

Pasărea nu a reuşit să se întoarcă la antrenorul său şi a zburat haotic prin sală în timpul reprezentaţiei de marţi la Teatrul Palace din Londra. Prin urmare la al doilea spectacol de joi, producătorii au anunţat că nu vor mai folosi păsări reale.

Printr-un anunţ, postat la intrarea sălii de teatru, se informează că bufniţele care apar pe scenă închise în colivii nu sunt adevărate, ci doar "reprezentări foarte reale create de experţii noştri".

Producătorii acestei adaptări a piesei scrise de Jack Thorne au asigurat de asemenea publicului că nu vor folosi "bufniţe vii" pe întreaga durată a spectacolului. Ei au explicat că producţia teatrală se află în faza preliminară, înainte de premierea oficială a piesei, la 30 iulie.

Producătorii au ţinut să precizeze că păsările folosite până acum pe scenă au fost atent supravegheate de experţi şi de veterinari pentru a le acorda îngrijiri "în orice moment".

Biletele pentru vizionarea piesei au fost epuizate până în mai 2017, iar despre noua piesă nu se ştie decât că personajul central, Harry Potter - interpretat de actorul Jamie Parker - este acum la vârsta adultă şi are trei copii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: harry potter