x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru “Pinocchio”, în premieră la Cinema Patria

“Pinocchio”, în premieră la Cinema Patria

de Dana Andronie    |    08 Mai 2013   •   17:11
“Pinocchio”, în premieră la Cinema Patria

Există oare vreun prichindel aflat în grupele mari la gradiniţă sau în clasele primare la şcoală care nu a auzit de Pinocchio? Suntem siguri că nu! Şi tocmai pentru că simpaticul băieţel de lemn este atât de iubit, Art Nation Media şi Mercada Communication vă invită la premiera piesei de teatru Pinocchio, la Cinema Patria.

Susţinută de renumitul Teatru Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea, piesa de teatru va avea loc sâmbătă, 11 mai, la ora 11.00, şi va oferi celor mici, dar şi părinţilor cu suflet de copil, o experienţă de basm.

Cu o distribuţie excepţională, alcătuită din nu mai puţin de 12 actori profesionişti, şi în regia Cameliei Constantin, spectacolul va impresiona prin decorul magnific, care îi va purta pe tinerii spectatori în lumea frumoaselor aventuri ale lui Pinocchio. O piesă interactivă, plină de muzică şi umor, la care piticii se vor amuza copios şi în urma căreia vor desprinde cele mai frumoase învăţăminte, extrem de necesare unei dezvoltări armonioase în societate. Sunteţi  aşteptaţi, aşadar, cu mic, cu mare, pentru a savura cu mintea şi sufletul una dintre cele mai educative poveşti ale copilăriei.

Preţul biletului este de 25 de lei şi poate fi procurat de la oficiile Poştei Române şi din Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro.

Pentru a contribui la menţinerea unui echilibru educaţional al celor mici şi pentru a-i ajuta să descopere şi să iubească basmul şi cele mai frumoase personaje ale sale, în anul 2012, Art Nation Media şi Mercada Communication au iniţiat un proiect adresat părinţilor, bunicilor şi în special copiilor cu vârste cuprinse între 4 – 14 ani. (Dana Andronie)

×