x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Cristina Stamate a fost depus la Teatrul "Constantin Tănase"

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Cristina Stamate a fost depus la Teatrul "Constantin Tănase"

28 Noi 2017   •   16:35
Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Cristina Stamate a fost depus la Teatrul "Constantin Tănase"

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Cristina Stamate a fost depus marţi la Teatrul "Constantin Tănase", zeci de bucureşteni venind să îi aducă un ultim omagiu. 

Printre cei care au trecut să îşi ia rămas bun s-au numărat Mitică Popescu, Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, Ana Maria Donose, Paula Rădulescu. 

Coroane de flori au fost trimise de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, Ministerul Culturii, Teatrul "Constantin Tănase", colegii de la Liceul "Sf. Sava".

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei va rămâne în foaierul teatrului până miercuri, la ora 9,00, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la Cimitirul Bellu la ora 11,00, iar înmormântarea la ora 12,00 pe Aleea Artiştilor. 

Directorul Teatrului "Constantin Tănase", Alexandru Arşinel, a spus că s-a ocupat de găsirea unui loc de veci în Cimitirul Bellu. 

"Reputaţia şi valoarea acestui teatru a facilitat deschiderea unor uşi şi realizarea unor, hai să zic, beneficii cu mai multă uşurinţă", a afirmat Arşinel. 

El a precizat că de funeraliile actriţei s-a ocupat şi nepoata ei. 

Întrebat dacă au venit rude la căpătâiul Cristinei Stamate, el a precizat: "Da. Sunt înăuntru. Nepoata ei. Ea nu are nicio vină săraca că a rămas fără rude. Nu are nicio vină. Au dispărut. Fratele din Israel a murit, fratele de aici este grav bolnav. Are o nepoată care este în Israel şi a mai venit o nepoată aici, dar în rest nu ştiu". AGERPRES

×