x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Spectacol de teatru pentru copii cu vârsta între 1 şi 3 ani

Spectacol de teatru pentru copii cu vârsta între 1 şi 3 ani

de Maria Sârbu    |    14 Ian 2013   •   17:56
Spectacol de teatru pentru copii cu vârsta între 1 şi 3 ani

Teatrul “Ion Creangă” reia, după o pauză de peste trei ani, spectacolul dedicat copiilor cu vârsta între 1 şi 3 ani, “LaLaLaDoDo”, creat de Daniela Andrei şi în care sunt două personaje: Lala (Carmen Palcu Adam) şi Dodo (Oana Rusu). Prima reprezentaţie va avea loc la 18 ianuarie, de la ora 18:00. Motivul întreruperii spectacolului a fost că cele două interprete, care au gândit, cu o mică echipă, “povestea fascinantă a sunetelor şi a prieteniei”, au devenit mămici. E un motiv în plus să revină pe scenă cu acest proiect, căci le vor avea printre spectatori acum pe fiicele lor. Muzica la spectacol e semnată de Bogdan Burlăcianu.

“LaLaLaDoDo” face parte din programul “Educaţia timpurie. Teatru pentru 0-3 ani”, iniţiat de Cornel Todea în anul 2005, fiind inclus şi în cadrul proiectului european Small Size.

Pe lângă ateliere de teatru şi cursuri, spectacolele din cadrul programului “Educaţia timpurie...” se constituie într-o campanie de educare a părinţilor privind psihologia copilului. Nouă asemenea producţii au văzut lumina rampei la “Creangă”: “Baloane colorate”, “Greierele şi furnica”, “Cucu Bau cu Ham şi Miau”, “LaLaLaDodo”, “Rotocol”, “Seminţe-Semi”, “Alb şi Negru”, “Dulapul cu vise” şi “Povestea spicului de grâu”.

×
Subiecte în articol: Teatrul Ion Creanga