x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Spectacolul "Refuz să cresc. Dacă puteţi face o mică donaţie", cu/de Vera Ion, vineri, în Cool Cat

Spectacolul "Refuz să cresc. Dacă puteţi face o mică donaţie", cu/de Vera Ion, vineri, în Cool Cat

de Liana Iovu    |    04 Apr 2012   •   14:25
Spectacolul "Refuz să cresc. Dacă puteţi face o mică donaţie", cu/de Vera Ion, vineri, în Cool Cat

Spectacolul "Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie", cu/de Vera Ion va fi prezentat vineri, de la ora 20.00, in clubul bucurestean Cool Cat, potrivit organizatorilor, compania Trilic.

"Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie" este a treia productie a laboratorului "Scrie despre tine" si prezinta povestea reala a unei tinere regizoare de teatru care munceste in timpul verii pe strada in Londra si experientele ei cu ceilalti romani pe care ii intalneste la munca pe Southbank, cea mai turistica zona din oras. Pentru a-si face bani de intretinere pe strada in Londra, Vera Ion se imbraca in Peter Pan, discuta despre apocalipsa cu Matrix si incearca sa fie la fel de eficienta ca Michael Jackson.

"Pentru mine spectacolul "Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie" este un mod de a-mi regla mereu raportul cu oamenii din jurul meu si cu realitatea. Incerc sa fiu sincera si sa ma las vulnerabila in fata unor oameni pe care nu ii cunosc. Este un exercitiu de normalizare - sa joc si sa-mi arat gandurile si fricile cele mai mari. Mi-am dorit mult sa iasa o comedie. Si din fericire a iesit. Lumea rade. E un lucru sanatos", a spus Vera Ion.

"Scrie despre tine" este un proiect de teatru independent care isi propune sa genereze scenarii de teatru documentate pe experiente personale. In cadrul atelierului "Scrie despre tine" se lucreaza cu actori si regizori profesionisti exercitii creative de actorie si dramaturgie bazate pe povesti si experiente personale. Rezultatul intalnirilor este cate o piesa de teatru care se joaca in fata unui public.

Compania de teatru independenta Trilic a lansat pe 31 ianuarie o serie de spectacole si evenimente artistice care se desfasoara in clubul Cool Cat din Bucuresti. Printre spectacolele jucate in clubul din Capitala se numara "Omul cu flori de mac crescande din mana de trecatori", interpretat de Ciprian Isidor, dupa un text de Daniil Eldar sau spectacolul de licenta "Arta", dupa un text de Yasmina Reza, interpretat de Ciprian Isidor, Idris Clate si Ionut Casandroiu.

×
Subiecte în articol: teatru spectacol vera ion refuz sa cresc