x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatru interactiv în centrul Capitalei

Teatru interactiv în centrul Capitalei

02 Iun 2016   •   18:08
Teatru interactiv în centrul Capitalei

Douăzeci şi unu de spectacole de teatru internaţionale vor colora străzile Bucureştiului timp de patru zile, în cadrul evenimentului de teatru „B-FIT in the Street”.

Pentru amatorii de basme, poveşti istorice sau efectele speciale, ARCUB organizează singurul festival internaţional de teatru de stradă din Bucureşti, „B-FIT in the Street!”.

Între 9 şi 12 iunie, oraşul va deveni un decor fantastic, populat de personaje neaşteptate care se amestecă în mulţime şi interacţionează cu trecătorii.

Cea de-a opta ediţie „B-FIT in the Street!” aduce la Bucureşti 21 de spectacole de teatru, cu sute de artişti provenind din nouă ţări. În fiecare seară, în Centrul istoric, Piaţa Universităţii sau Piaţa George Enescu, spectacolele nocturne vor lumina panorama oraşului cu jocuri de foc şi acrobaţii aeriene sau cai uriaşi, iar pe timp de zi, numerele interactive de teatru de stradă îi vor face pe bucureşteni să dea nas în nas cu o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.


 

×