x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul Ion Creangă organizează stagiunea estivală „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”

Teatrul Ion Creangă organizează stagiunea estivală „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”

03 Iul 2020   •   14:28
Teatrul Ion Creangă organizează stagiunea estivală „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”

Cele mai frumoase povești revin în programul văraTIC al Teatrului Ion Creangă! În perioada 11 iulie – 27 septembrie 2020, Primăria Municipiului București prin Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu ARCUB, organizează Stagiunea estivală „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”, un program de teatru în aer liber pentru copiii cu vârsta sub 6 ani.

Desfășurat în grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă, nr. 5) din Sectorul 3 al Capitalei, într-un amfiteatru colorat și primitor, programul le oferă celor mici ocazia să se bucure de reîntâlnirea cu universul personajelor preferate. Astfel, după o perioadă în care spectacolele s-au văzut exclusiv în mediul digital, iar device-urile ne-au ajutat să rămânem conectați, teatrul revine pe scenă: live, cu interpretări pline de energie, cu experiențe care îmbogățesc imaginația și dezvoltă simțul estetic al celor mai tineri spectatori.

Și nu doar cei mici sunt invitați să se bucure de programul VăraTIC, ci și părinții, sesiunile de teatru în aer liber fiind o modalitate ideală de petrecere a timpului liber în familie – și o oportunitate pentru părinți de a se conecta la bogăția emoțiilor și stărilor experimentate de copii pe durata vizionării unui spectacol.

► Programul lunii IULIE

Începând din weekendul 11-12 iulie, Amfiteatrul VăraTIC găzduiește în fiecare sâmbătă și duminică o serie de titluri îndrăgite din repertoriul Teatrului Ion Creangă, printre care: „Punguța cu doi bani”, „ÎmpreLună”, „Amintiri într-o valiză”, „Pinguinii melomani” sau „Fără frică”. Spectacolele sunt programate la orele 10:00 și 19:00, iar numărul de bilete puse în vânzare este limitat.

Sâmbătă, 11 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Punguța cu doi bani” (3-6 ani)

Duminică, 12 iulie, orele 10:00 și 19:00, „ÎmpreLună” (sub 3 ani)

Sâmbătă, 18 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Amintiri într-o valiză” (2-5 ani)

Duminică, 19 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Pinguinii melomani” (3-6 ani)

Sâmbătă, 25 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Prostia omenească” (+4 ani)

Duminică, 26 iulie, orele 10:00 și 19:00, „Fără frică” (3-6 ani)

► Siguranța participanților

Pentru a asigura siguranța participanților la spectacolele din cadrul stagiunii estivale – atât a publicului, cât și a artiștilor, tehnicienilor și tuturor celor din echipa de organizare – programul și spațiul Amfiteatrului VăraTIC au fost gândite în concordanță cu normele și măsurile impuse de autorități pentru a reglementa desfășurarea activităților culturale în condiții de siguranță sanitară (organizarea triajului epidemiologic la intrarea în spațiul amfiteatrului, reducerea numărului de locuri cu respectarea distanțării sociale, dezinfectarea frecventă a suprafețelor și echipamentelor etc.).

► Accesul la spectacole

Biletele pentru spectacole sunt disponibile online, pe site-ul entertix.ro sau myticket.ro (preț bilet adult – 34,99 lei; preț bilet copil – 27,99 lei) și pot fi achiziționate în pachete de câte 2, 3, respectiv 4 bilete (pentru familii), pentru a permite menținerea unei distanțe de minimum 2 metri între fiecare familie sau grup de spectatori.

Accesul se face cu respectarea Regulamentului de acces și conduită elaborat de Teatrul Ion Creangă în conformitate cu normele și măsurile aflate în vigoare în contextul pandemiei SARS-CoV-2. Documentul, care include și detalii despre politica de anulare/reprogramare a spectacolelor în caz de vreme rea, poate fi consultat pe platformele de ticketing Entertix sau Myticket și pe site-ul teatrulioncreanga.ro, în secțiunile Noutăți / Bilete. Nerespectarea regulamentului atrage după sine interzicerea accesului în spațiul Amfiteatrului.

Mai multe informații despre Stagiunea estivală „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru” sunt disponibile pe teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

×
Subiecte în articol: VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru