x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul Național din Timișoara vă invită la teatru… de acasă

Teatrul Național din Timișoara vă invită la teatru… de acasă

de Magdalena Popa Buluc    |    26 Mar 2020   •   10:34
Teatrul Național din Timișoara vă invită la teatru… de acasă

Teatrul Național așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul său minunat în serile de spectacol.  Cu multă emoție ne pregătim pentru  serile magice în care ne vom întâlni din nou  față în față, pe scenele și în sălile de spectacol ale Teatrului Național. Până atunci, începând de azi vă dăm întâlnire la dumneavoastră acasă!  De astăzi, 25 martie, vă invităm să transformați fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri și duminică de la ora 20,00.

Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara din 25 martie, ora 20,00, până vineri 1 mai 2020; spectacolele pot fi accesate de pe site-ul  nostru, www.tntimisoara.com , cât și de pe conturile de Facebook, Instagram și Twittter ale Teatrului Național.

Începem seria ”Întâlniri la voi acasă” cu unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Teatrului Național, SUNT O BABĂ COMUNISTĂ, pe un scenariu de Călin Ciobotari după romanul lui Dan Lungu.  Dincolo de hohotul de râs, de muzică și de lumină, această comedie plină de energie pune în discuție dilema de viață a unei generații întregi și oferă un moment de reală comunicare pe o temă a trecutului care pare să modeleze încă prezentul. Alături de cei doi protagoniști interpretați de  Claudia Ieremia și  Ion Rizea, din distribuție fac parte  Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi și Marin Lupanciuc. Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia de Inocențiu Ieremia, coregrafia de Victoria Bucun; conceptul video de Andrei Cozlac, iar cel sonor de Sebastian Hamburger.

Vă oferim înregistrarea premierei spectacolului din 3 noiembrie 2019, evenimentul care a deschis FEST - FDR2019. La finalul spectacolului, puteți urmări și discuția dintre creatorii spectacolului, inclusiv autorul, și publicul din seara respectivă.

Pe curând, prieteni dragi, la voi acasă!

Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm

×