x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Tu #staiacasă – #EXCELSIORvinelatine

Tu #staiacasă – #EXCELSIORvinelatine

de Magdalena Popa Buluc    |    27 Mar 2020   •   09:46
Tu #staiacasă – #EXCELSIORvinelatine

Teatrul EXCELSIOR se mută în spațiul online, ca răspuns la nevoia de continuitate a activității sale și de reinventare, în contextul distanțării sociale care se impune în această perioadă delicată, a anunțat ieri instituția.

 

„Începând de vineri, 27 martie 2020 (Ziua Mondială a Teatrului), Teatrul EXCELSIOR devine EXCELSIOR online și propune publicului un program special, care va cuprinde, printre altele, o serie de podcasturi inspirate din culisele vieții de actor, emisiuni de știri și recomandări pentru timpul liber, interviuri cu personalități din lumea culturală, vlogging cu și pentru adolescenți, lecturi din literatura universală pentru publicul tânăr și foarte tânăr, precum și multe alte activități (re)creative. Proiectul va fi dezvoltat pe parcurs, în mai multe direcții, iar programul complet va fi comunicat ulterior”, se arată într-un comunicat.

 

Proiectul online se derulează pe paginile de Facebook și Instagram, pe website-ul https://www.teatrul-excelsior.ro/ și pe canalul de YouTube al instituției.

 

×