x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură UPC lansează o nouă platformă online: Digital Nature

UPC lansează o nouă platformă online: Digital Nature

de Sebastian S. Eduard    |    06 Noi 2013   •   16:46
UPC lansează o nouă platformă online: Digital Nature

77% dintre români declară ca Internetul este cea mai valoroasă sursă de informare pentru ei, iar 68% consideră că acest mediu reprezintă şi principala sursă de divertisment. În acest context, UPC România lansează Digital Nature, o nouă platformă online pentru documentare şi divertisment. www.upcdigitalnature.ro se adresează pasionaţilor de natură, cărora le pune la dispoziţie nenumărate opţiuni de petrecere a timpului în aer liber, sfaturi practice şi idei de explorare a celor mai frumoase locuri din România. 

Digital Zoo, prima gradină zoologică virtuală din România, este acum integrată în UPC Digital Nature şi continuă seria premierelor. Digital Zoo transformă Zoo Băneasa în prima grădină zoologică cu QR coduri din România, prin instalarea în exclusivitate a sistemului de QR coduri. Prin scanarea cu smartphone-ul a celor aproximativ 90 de QR coduri de la amplasamentele Grădinii Zoologice, vizitatorii pot descoperi instantaneu informaţii despre fiecare specie de la Zoo. Digital Zoo face astfel posibilă o nouă experienţă în care online-ul şi offline-ul se întrepătrund într-un mod creativ şi util.

Pe lângă Digital Zoo, www.upcdigitalnature.ro oferă două noi secţiuni: Locuri de văzut şi Ghidul Părinţilor. Secţiunea Locuri de văzut recomandă cele mai interesante locuri de vizitat în România - spectacole ale naturii, destinaţii uitate sau prea puţin cunoscute. De asemenea, secţiunea prezintă modalităţi noi prin care acestea pot fi surprinse şi distribuite în mediul online. Ghidul Părinţilor vine în ajutorul părinţilor cu multe informaţii utile şi sfaturi practice, dându-le idei de activităţi distractive în aer liber împreună cu familia.
 

×
Subiecte în articol: upc internet zoo gradina zoologica