x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Cleopatra Stratan În miniatură

În miniatură

de Anca Alexe    |    Vitalie Calugareanu    |    02 Iun 2008   •   00:00

Celebrul “Ghiţă” l-a determinat pe Pavel Stratan să creeze o păpuşă după chipul şi asemănarea Cleopatrei.

Celebrul “Ghiţă” l-a determinat pe Pavel Stratan să creeze o păpuşă după chipul şi asemănarea Cleopatrei.

 
Jucăria a fost realizată conform imaginii pe care Cleopatra a afişat-o la primul concert. S-a lucrat foarte mult la ela­borarea ei. “Cînd au venit spaniolii, povesteşte interpretul, pentru că firma care face păpuşile este din Spa­nia, au luat pînă şi elasticul cu care i-a fost prins părul. S-a calculat tot, de la ochelari şi ciorapi, pînă la numărul bulinelor de pe rochie şi ceasul de la mînă.

S-a făcut fabrică pentru hăinuţele păpuşii. Fiecare element al ei este separat. Pă­puşa va putea fi dez­bră­cată şi îmbrăcată cu hăinuţe noi şi diferite. Reprezentanţii s-au angajat să facă păpuşile pe linie de producţie. Mai exact, fiecare imagine pe care o va avea Cleo va fi lansată. Dacă ea la toamnă apare cu pălărie pe cap, înseamnă că păpuşa din 2008 va fi identică cu imaginea Cleopatrei de la concertul lansării celui de-al doilea album. Cutia în care va fi păpuşa este chiar valiza din videoclip”.


CU ATENŢIE.
Po­trivit lui Pavel Stratan, pe parcursul procesului de definitivare s-a ţinut cont de toate elementele. S-a evitat inclusiv riscul ca micuţii să poată smulge cerceii cu gura. În plus, păpuşa Cleo îi va delecta pe copii, prin intermediul unui cip, cu melodia… Ghiţă.

“Această idee le-a apar­ţinut românilor. Deja au fost semnate contracte cu cele mai mari reţele din România, iar la prima etapă de lansare s-a dat comandă de păpuşi în valoa­re de două milioane de euro. Cei interesaţi o pot achizi­ţiona în­ce­pînd cu jumătatea lunii iulie.

Tot atunci, va apărea şi videoclipul piesei «Noapte bună». Fiecare exemplar stă cu­minte în valiză şi e însoţit de diverse accesorii vestimentare: haine sport, ro­chiţă de mireasă etc”.


TIMPUL EI.
Tot despre mi­nunata păpuşă Pavel Stra­tan istoriseşte mai pe larg că: “Totul a început în toamna anului 2006, iar conceperea ei a durat foarte puţin timp. Lansarea pe piaţă a fost însă amînată. Iar acum iată ca a venit timpul. Alte detalii? Păpuşica are înălţimea de 35 centimetri, e dintr-un material moale, toate accesoriile se schimbă şi este muzicală”.

 

Concurs: O cunoaşteţi pe Cleopatra?

Atenţiune, atenţiune! Cleopatra vă invită la concurs!
Dragi copii, Cleopatra e dornică să afle dacă o cunoaşteţi îndeajuns. Pentru a-i demonstra că sînteţi fan, răspundeţi la cele două întrebări adre­sate de ea: “Vă mai amin­tiţi ce scria pe acest panou la primul meu concert?” şi “Cine este în această fo­to­grafie?”

Puteţi scrie pe adresele cleopatra@jurnalul.ro; colecţie@jurnalul.ro sau suna la: (021) 318.20.37, interior 285. La rîndul ei, Cleopatra vă va premia cu două păpuşi “Ghiţă” şi patru bilete la lansarea celui de-al doilea album, “La vîrsta de patru ani”, care va avea loc la toamnă. Grăbiţi-vă să intraţi în posesia lor!

×
Subiecte în articol: cleopatra stratan 2 iunie 2008