x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Cleopatra Stratan Fetiţa cu har!

Fetiţa cu har!

de Luminita Ciobanu    |    01 Iun 2009   •   00:00
Fetiţa cu har!

O minune de copil! Aşa o putem contura în câteva cuvinte pe micuţa artistă Cleopatra Stratan. Un copil mult dorit de părinţii săi, Pavel şi Rodica Stratan. Un copil îndrăgit de toţi copiii care, înmărmuriţi sau cu mare admiraţie, o ascultă pe Cleo interpretând cu har zeci de melodii: de la "Ghiţă" la "Noapte bună", de la "Mama" la "Zuzu-zuzu" sau "Pasărea pistruie", de la "Refrenul dulcilor poveşti" la "Zunea zunea".



Pasiunea pe care micuţa Cleopatra o pune în cântec porneşte din adâncul sufletului ei, iar faptul că ştie să dăruiască bucurie în inimile tuturor celor care o ascultă, indiferent de "grăniţele" vârstei, certifică încă o dată faptul că nu este un copil oarecare, ci unul minune!

De 1 Iunie, de ziua voastră, dragi copii, avem o surpriză care, cu siguranţă, vă aduce bucurie: o nouă Ediţie de Colecţie despre Cleopatra Stratan, însoţită de albumul "La vârsta de cinci ani". Tatăl lui Cleo, celebrul Pavel Stratan, vă povesteşte, iată, noi întâmplări despre fetiţa care vă încântă cu melodiile ei.

De la Pavel Stratan am aflat că, după păpuşa "Cleo", care cântă "Ghiţă" şi poartă vestimentaţia micuţei artiste, în curând veţi avea parte de o emisiune cu totul şi cu totul specială: "Noapte bună, copii", un desen animat 3D din care nu vor lipsi păpuşa Cleo şi personajul mult îndrăgit de voi, Ghiţă!

Şi nu uitaţi mesajul Cleopatrei pentru voi: "Fericirea nu este să faci ceea ce-ţi place, ci să-ţi placă ceea ce faci!!!". La mulţi ani, dragi copii!

×
Subiecte în articol: cleopatra stratan