x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Costel Busuioc Emoţiile scenei

Emoţiile scenei

de Costin Anghel    |    15 Dec 2008   •   00:00

A fost primul concert. Prima ieşire grandioasă pe scena Ateneului Român. Jurnalul Naţional şi-a aniversat 15 ani de existenţă într-un mod special.



Concert Costel Busuioc la Ateneu. Invitaţi? Oameni de vază, jurnalişti, colaboratori, oameni care contează. Pentru noi, cei de la Jurnalul Naţional a fost un moment unic, emoţionant. Dar pentru Costel Busuioc? Pentru cei care-l reprezintă? Natalia Bercaru, Brand Manager Nova Music/Sony BMG, a avut amabilitatea să ne dea câteva detalii, "din culise".
 
EMOŢII. "A fost primul concert al lui Costel. Toţi oamenii implicaţi au avut mari emoţii, având în vedere miza. S-a muncit enorm şi s-a experimentat mult, fundamental acestei încercări fiind talentul lui Costel şi încrederea pe care cu toţii am avut-o că vom reuşi să dăm publicului ceva autentic. A fost o provocare pentru Costel şi pentru noi toţi. Concertul a fost unul cu totul şi cu totul impresionant, chiar dacă noi îl privim şi din interior. Ceea ce ne-a dăruit Costel de acolo de pe scenă a fost artă pură, har neşlefuit. Cred că în asta stă toată esenţa acestui concert. L-am mai auzit pe Costel cu o lună sau două înainte de Ateneu cântând pe o scenă, într-un mic recital şi în mod cert el este un talent înnăscut, cu o voce  de invidiat, dar pe acest DVD de Colecţie este vorba de Costel care are primul concert din viaţa lui pe o scenă mare, cu orchestră ca şi acompaniament şi cu mari emoţii".

COLINDE ÎN TOATĂ ŢARA. Decembrie este o lună plină pentru Costel Busuioc. De pe 8 decembrie, cântăreţul a început un turneu, o serie de concerte intitulate "Acasă, de Crăciun". În marile oraşe ale României, artistul va colinda pentru toţi cei care apreciază muzica Sărbătorilor. Artistul declară: "Cânt colinde şi corinde. Am ales un repertoriu care nu a mai fost până acum în România. Cânt cu soprana Diana Ţugui, de la Craiova şi cu Orchestra Simfonică Muntenia, dirijată de maestrul Marius Hristescu. Am pregătit un repertoriu foarte frumos. Sunt o grămadă de colinde care impresionează pe oricine. Sunt româneşti, dar şi colinde din repertoriul internaţional".


"Concertul de la Ateneu a fost startul lui Costel pe scenă şi în carieră. Costel şi-a pregătit toate piesele din playlist cu cel puţin o lună înainte şi a repetat mai întâi în Spania şi apoi aici cu orchestra din România, aleasă de Jurnalul Naţional. A fost teribil de emoţionat. A fost surprins, nu se aştepta, toate acestea erau pentru el minuni. Sunt primele lui minuni. Pe acest DVD, în acest concert"

Natalia Bercaru, Brand Manager Nova Music/Sony BMG

×
Subiecte în articol: costel