x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Elton John Elton John, cavalerul muzicii pop

Elton John, cavalerul muzicii pop

12 Iun 2010   •   00:00
Elton John, cavalerul muzicii pop

Marţi, 15 iunie, Ediţia Specială de Colecţie a Jurnalului Naţional vă invită să descoperiţi o poveste captivantă dedicată "cavalerului" muzicii pop: Elton John.



Ediţia este însoţită şi de un CD de excepţie, albumul "Rocket Man", care conţine cele mai cunoscute piese din repertoriul său: "Daniel", "Sacrifice", "Candle in the Wind", "Sorry Seems To Be the Hardest Word", "Crocodile Rock", "I Want Love" şi multe altele.

După şapte ani, cu ocazia celui mai mare turneu european susţinut în ultimii ani, Elton John vine în România pentru a doua oară. La 12 iunie, artistul are întâlnire cu fanii! În Piaţa Constituţiei, începând cu ora 20:00.
Cineva spunea că muzica este un răspuns căruia nu i s-a adresat niciodată o întrebare... Este vibraţie şi iubire, este arta celor mai fascinante împletiri de sunete. De-a lungul timpului, Elton John a încântat prin muzica sa milioane de oameni. Din toată lumea. Tineri şi mai puţin tineri. Prin emoţie şi dăruire. Prin voce şi sensibilitate.

De aproape cinci decenii! Aşadar, nu pierdeţi marţi, 15 iunie, Ediţia Specială de Colecţie dedicată lui Elton John, muzicianul care "călătoreşte"... printre portative şi note pentru suflet.

×
Subiecte în articol: special