x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Eric Clapton Concurs: Muzica lui Eric Clapton in fotografii

Concurs: Muzica lui Eric Clapton in fotografii

05 Iun 2010   •   00:00

Daca esti fan Eric Clapton si un pasionat de fotografie ai sansa sa castigi doua bilete, oferite de jurnalul.ro,  la concertul pe care acesta il sustine in Bucuresti, pe data de 11 iunie. Concursul incepe astazi (5 iunie) si se termina joi (10 iunie), desfasurandu-se exclusiv prin intermediul Facebook.

Ce trebuie sa faci? In primul rand sa fii unul din prietenii nostri pe Facebook (iar daca nu esti sa devii), sa postezi pe profilul tau o poza cu titlul "Particip la concursul Eric Clapton, organizat de jurnalul.ro" - poza care sa ilustreze  unul din mesajele pe care muzica lui Eric Clapton ti-o transmite, si apoi sa ne anunti printr-un comentariu pe wall-ul nostru de postarea acestei poze. Bineinteles, pozele trebuie sa fie decente si  realizate de catre voi, recent sau dintr-un album personal. In rest, lasati-va imaginatia sa zboare!

Noi vom prelua poza voastra si o vom adauga in albumul Concurs Eric Clapton! Aici, lumea va putea sa voteze cea mai frumoasa fotografie!

Poza cu cele mai multe "like-uri" va fi desemnata castigatoare, iar cel care a postat-o va castiga doua bilete la concertul din 11 iunie.
Mult succes si asteptam inscrierile voastre!

Click pentru a accesa pagina Facebook a Jurnalului Naţional

×
Subiecte în articol: eric clapton