x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Dintr-o mie

de Roxana Vintila    |    14 Iul 2008   •   00:00

Dacă era în străinătate, Alanis Morissette nu se lupta cu Mădălina. Aceasta este părerea lui Teo Trandafir.

Dacă era în străinătate, Alanis Morissette nu se lupta cu Mădălina. Aceasta este părerea lui Teo Trandafir.

 
Cînd vine vorba despre Mă­dălina Ma­nole, omul de te­le­vi­ziu­ne Teo Tran­dafir consideră că e foar­te uşor de vorbit despre îndrăgita interpretă, pe care e im­posibil să nu o iubeşti. “Es­te un om de o mare fi­neţe şi mai ales un prie­ten foarte bun. În momentul în care ai nevoie de aju­tor, primul lucru la ca­re te gîndeşti este să o suni pe Mădălina, pentru că eşti sigur că vine, ceea ce mi se pare din partea ei o mare «chestiune». Cel mai important lucru la ea, pentru că pînă la urmă este un artist, este vocea. Cea mai bună voce pe care am auzit-o”, spune Teo Trandafir.


MĂDĂLINA ŞI COLDPLAY.
Marele ghinion al artistei este acela de a se fi născut în această ţară, în România cea de toate zilele… “Dacă era în străinătate, Alanis Morissette nu se lupta cu Mădălina”, este de părere Teo Trandafir. Piesele ei se aud, se văd, se simt că sînt scrise din suflet. Eu ascult Mădălina Manole cu mare plăcere alături de Coldplay! Nu mi se pare o mare diferenţă!”


DINTR-UN MI­LION.
“O voce pe care o recunoşti dintr-o mie… de flori colorate, un timbru inconfundabil, o prezenţă scenică aparte. Mădălina are o voce pe care o re­cunoşti dintr-un milion şi care te atinge undeva... Are un timbru pe care nu ai cum să-l încurci. Pre­zenţa ei scenică mi se pare că este «rock-star de rock-star». În momentul în care îşi scoate de pe ea sacoul şi-l aruncă în pu­blic… face toţi banii”, măr­­turiseşte Teo Tra­n­dafir.


VA VENI…
Deşi hitul “Fată dragă” se afla pe buzele tuturor, Teo spune: “Nu aceasta e piesa pe care aş lipi-o eu de Mădălina. Ea are o voce extraordinară, iar piesa care o va consacra va veni, pentru că ea lucrează în continuare. Cîntă ce-i place şi cum îi place”, a încheiat Teo Trandafir.

×
Subiecte în articol: mădălina