x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Michael Bolton "The Very Best Of Me!"

"The Very Best Of Me!"

de Luminita Ciobanu    |    22 Iun 2009   •   00:00
"The Very Best Of Me!"
Sursa foto: Claudio Papi /REUTERS

Renumitul artist american revine la Bucureşti, pe scena Sălii Palatului, la 28 iunie.



După ce a anulat spectacolul de la sfârşitul anului trecut, Michael Bolton a decis să revină în România, pe scena Sălii Palatului. Evenimentul, care se anunţă exploziv, este organizat de TheAgent.ro şi va avea loc duminica viitoare. Concertul va include cele mai cunoscute hituri din întreaga carieră a reputatului interpret Michael Bolton.

EMOŢII.
Deşi are la activ sute de concerte în care a cântat în faţa a milioane de fani, artistul a mărturisit recent că, în ciuda experienţei accumulate, emoţiile dau năvală înaintea oricărui spectacol, astfel că înainte de a urca pe scenă simte de fiecare dată fluturaşi în stomac.

Întâlnirea cu fanii săi nu este nicidecum una simplă, oarecare, ci foarte importantă, motiv pentru care artistul are grijă să fie puse la punct cele mai mici detalii. Poate, spune el, acest lucru ar putea fi şi sursa emoţiilor sale.

"Se întâmplă acest lucru pentru că îmi asum o responsabilitate imensă. Sunt un tip perfecţionist şi înaintea fiecărui concert verific cu atenţie sunetul, pentru a reda piesele aşa cum au fost înregistrate în studio."
Michael Bolton

PERFECŢIONIST. "Se întâmplă acest lucru pentru că îmi asum o responsabilitate imensă. Sunt un tip perfecţionist şi înaintea fiecărui concert verific cu atenţie sunetul, pentru a reda piesele aşa cum au fost înregistrate în studio." Totodată, interpretul a mărturisit că nu obişnuieşte să mănânce înainte de concert, în ciuda faptului că este vegetarian. Are grijă să urce pe scenă în cea mai bună formă şi să-şi conducă publicul în lumea muzicii romantice: "Digestia mai multor feluri de mâncare mă poate dărâma. Trebuie să fiu calm şi să am mintea limpede, evit să port conversaţii emoţionale cu persoanele din jurul meu", a mărturisit artistul.

CĂLDURĂ. Aşadar, din repertoriul interpretului nu vor lipsi piese celebre. Fanii îl vor putea simţi aproape atât prin prezenţă, cât şi prin căldura degajată de vocea lui, specială. Michael Bolton le-a pregătit un concert care să nu poată fi uitat prea curând, piese romantice precum "How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "How Can We Be Lovers", "When A Man Loves A Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There".

Deşi are la activ sute de concerte în care a cântat în faţa a milioane de fani, artistul a mărturisit recent că, în ciuda experienţei acumulate, emoţiile dau năvală înaintea oricărui spectacol, astfel că înainte de a urca pe scenă simte de fiecare dată fluturaşi în stomac.

×
Subiecte în articol: michael bolton