x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Michael Jackson Discografie Sony Music

Discografie Sony Music

de Alex Revenco    |    24 Iun 2010   •   00:00
Discografie Sony Music
Sursa foto: /Archives DU7EME Art /PHOTO 12

Iată câteva dintre cele mai bine vândute albume de studio şi compilaţii, apărute pe CD şi DVD.



Natalia Bercaru - Nova Music/Sony Music

Michael Jackson - Thriller (25th Anniversary Edition) - preţ de raft recomandat: 49,99 lei. Lansat în decembrie 1982, "Thriller" a stat 80 de săptămâni consecutiv în American Top 10 şi în 37 dintre acestea a fost pe primul loc. Discul a făcut istorie, fiind primul şi singurul cel mai bine vândut album în SUA doi ani la rând (1983 şi 1984). A acumulat un număr halucinant de 27 de Discuri de Platină, fiind premiat cu "Double Diamond Award".

Michael Jackson - The Ultimate Collection (169,99 lei). Este colecţia completă a hiturilor celui care va rămâne cel mai mare entertainer al tuturor timpurilor, o călătorie prin întreaga carieră, de la primele înregistrări (inainte de Jackson 5) până la ultimele sale creaţii. Alături de cele patru CD-uri, colecţia cuprinde un booklet de 60 de pagini şi DVD-ul Live At Bucharest, 1992.

Michael Jackson - Number Ones (49,99 lei). Una dintre cele mai frumoase compilaţii de videoclipuri ale lui Michael apărute vreodată pe DVD, care include marile lui hituri.

Michael Jackson - Live In Bucharest: The Dangerous Tour (49,99 lei). Singurul show live Michael Jackson lansat pe DVD, înregistrat la 1 octombrie '92. Pe lângă concertul de la Bucuresti, DVD-ul conţine imagini filmate la Madrid şi Londra, pe Stadionul  Wembley.

Michael Jackson - Invincible (49,99 lei). Lansat în 2001, este ultimul lui album de studio. A avut parte de o campanie de promovare inedită, albumul  marcând şi aniversarea a 30 de ani de carieră solo.  

Michael Jackson - The Collection (69,99 lei). Box set în ediţie limitată cu cinci CD-uri care au făcut istorie: "Of The Wall", "Thriller", "Bad", "Dangerous", "Invincible".  

Michael Jackson - Dangerous (Special Edition) -49,99 lei. După "Thriller" este al doilea cel mai bine vândut album Michael Jackson.

×
Subiecte în articol: michael jackson