x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Aceşti tembeli "de rasă", care ne conduc

Aceşti tembeli "de rasă", care ne conduc

de Valentin Stan    |    10 Noi 2007   •   00:00
Aceşti tembeli "de rasă", care ne conduc

Nu este de mirare că acest "lord" al prostiei neaoşe, adevărate, fără patina vremii, acest "tăricean", "călinit" la focul molcom şi tenace al tembelismului mai pur ca diamantul Koh-I-Noor, a considerat că Cioroianu poate să-şi macereze liniştit aluviunile cerebrale naziste continuănd să găndească la soluţii salvatoare, de tipul "batalioane din alea disciplinare" sau "teren din deşertul ăla egiptean", pentru "plasarea" infractorilor romăni!


Băsescu, acest "diplodocus" politic, un fel de "monstru" antediluvian cu statură politică imensă şi solzi de peşte placaţi pe conştiinţa minusculă, de aceeaşi dimensiune cu inteligenţa, este foc de supărat! "Păsăricile" "ţigăncilor impuţite" ii piuie duios, undeva in spatele bulbului rahidian, acolo unde se adună ranchiuna marinărească, de o autenticitate asemenea unei etichete de Johnnie Walker, prinsă cu pioneze de ficatul matrozului cu decenţă de "pitecantrop"! Curtea de Apel Bucureşti i-a dat lovitura de graţie, in cazul "ţigancă impuţită" confirmănd poziţia din 23 mai 2007 a Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).


Referindu-se la celebrul apelativ duios "ţigancă impuţită", CNCD a "incadrat fapta ca fiind discriminare"! Absolut corect, spune justiţia romănă! Problema este că, in văicăreala sa inciudată, Băsescu are perfectă dreptate, atunci cănd zice, conform comunicatului oficial din 8 noiembrie 2007: "Tratamentul pe care eu l-am primit de la CNCD mi se pare discrepant, in raport cu afirmaţiile legate de faptul că o intreagă etnie a fost etichetată, acum o lună şi ceva, de Primul Ministru, ca fiind o etnie de infractori. De asemenea, mi se pare discrepantă decizia CNCD şi arată dublul standard utilizat, dacă ne referim la faptul că un inalt demnitar, mai zilele trecute, făcea lagăre prin Egipt! Oare, cum? Şi afirmaţia o făcea la televizor (…)"


Vă aduc aminte răndurile mele scrise in articolul «"Păsărica" lui Tăriceanu este porumbel!», in JN din 21 iulie 2007: «Tăriceanu spusese, conform inregistrării audio, dată de TVR 1, pe 10 iulie: "Este vorba de numărul mare de romăni, de cetăţeni romăni, atenţie, spun de cetăţeni romăni de origine romă, care constituie grupuri, care comit toate infracţiunile posibile, incepănd de la tălhării, prostituţie, trafic de droguri, pedofilie şi se poate continua "! Acum, ce-oţi vrea? Băsescu i-a făcut "impuţiţi"! Tăriceanu doar tălhari, proxeneţi, traficanţi de droguri, pedofili!».


Nu este de mirare că acest "lord" al prostiei neaoşe, adevărate, fără patina vremii, acest "tăricean", "călinit" la focul molcom şi tenace al tembelismului mai pur ca diamantul Koh-I-Noor, a considerat că Cioroianu poate să-şi macereze liniştit aluviunile cerebrale naziste continuănd să găndească la soluţii salvatoare, de tipul "batalioane din alea disciplinare" sau "teren din deşertul ăla egiptean", pentru "plasarea" infractorilor romăni! Adică, Cioroianu şi-a cerut scuze şi poate rămăne liniştit ministru de externe intr-o Europă, care a trăit Holocaustul şi, in care, Hitler nici nu a indrăznit să ofere soluţia lagărelor de concentrare cu atăta minuţie geografică şi rafinată cruzime, in Mein Kampf-ul său, cum a făcut-o ministrul nostru, intre două arii de operă şi-o pupătură pe buza spartă a Sfinxului din Gizeh!


Chinuit, probabil, de experienţa studierii istoriei in "salt inainte şi culcat", istoricul de maidan nazist al Romăniei propune, ca "soluţie" a problemei valului de ură cretină, ce animă pe urmaşii Romei la adresa "renegaţilor" din Romănia, ce credeţi? Exportul unei piese de teatru, extrem de rafinat selectate, in Italia, ca să le arătăm ălora ce "culturişti" suntem: "Vrem să ducem piesa, ca să vă dau nişte exemple, piesa lui Matei Vişniec, un fel de istorie, mă rog, titlu ironic, istoria…cum să povesteşti istoria comunismului pentru debilii mintali…nici o legătură…!" (vezi emisiunea Gabrielei Firea, pe Antena 3, in 6 noiembrie).

Nici o legătură, domnule Cioroianu!




×
Subiecte în articol: editorial