x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Caracatiţa Paul, consilier la Cotroceni

Caracatiţa Paul, consilier la Cotroceni

de Sebastian S. Eduard    |    16 Iul 2010   •   00:00

Surse din interiorul Palatului, care au dorit să îşi păstreze anonimatul, ne-au declarat că în curând Caracatiţa Paul, cea care a prezis cu acurateţe de 100% victoriile echipelor de fotbal la ultimul Campionat Mondial, va fi angajată la Cotroceni. Se pare că este vizat chiar postul de prim-consilier.

Astfel, Paul, recent retrasă din activitate, va putea să răspundă în locul lui Boc şi Băsescu la următoarele întrebări: este sau nu bine să dăm TVA la loc?; cât la sută dintre pensionari se vor duce dracului?; cu cât ar trebui să crească fiscalitatea, pentru ca preşedintele să fie în sfârşit mulţumit?; câţi centimetri de autostradă se vor construi în 2010?; de ce poartă doamna Nuţi ciorapi roz?; care vor fi cotele apelor Dunării (varianta în limba germană) la următoarele inundaţii?

De asemenea, specialiştii de la Cotroceni sau, mă rog, ce au mai rămas din cei 15.000 ai lui Emil Constantinescu încearcă să găsească răspunsuri şi la întrebările deschise: care este rolul nostru (în fine, al lor), încotro ne îndreptăm şi, mai ales, până când?

×
Subiecte în articol: editorial