x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Cazul Costică C. pleacă de la primar Traienică B.

Cazul Costică C. pleacă de la primar Traienică B.

de Dan Constantin    |    06 Iul 2011   •   21:00

Fiecare bucurestean s-a trezit pes­te noapte cu o datorie de 100 de eu­ro catre Costica Constanda. Multi, cei mai multi dintre lo­cu­i­torii Capitalei, habar nu au cine este individul caruia trebuie sa-i um­flam buzunarul fara sa fi fost chemati la vreun botez sau la vreo nunta.

"Tacamul" a fost pregatit cu ani buni inainte pentru a-l face azi pe Costica Constanda (iertati ca­cofonia!) castigatorul celui mai mare pot oferit de justitia din Romania unui cap al jongleriilor imobiliare. Tribunalul care a dat verdictul in procesul Costica Constanda (iertati iar cacofonia!) intra in manualul care va trebui studiat de pensionarii statului de la Jilava care citesc in conditii de ma­xima siguranta. 200 de mi­lioane de euro sunt "virati" spre C.C. (ca sa nu mai va cer scuze pentru cacofonie) ca sa i se spele supararea provocata de Primaria Capitalei.

Parcul Bordei si Satul Francez au fost puse la bataie de primarul Traian Basescu in anul 2003 in favoarea unor posesori de hartii incerte, preluate de C.C. printr-o cascada de decizii dubioase care au nascut nu doar un sir lung de procese, ci au coalizat populatia intr-un protest civic pentru salvarea parcului.

Mizeria care iese de sub covorul asternut de justitie pe acest caz musteste prin serviciile din Primarie, pe la Cadastru, pe la Locato, dar si prin cabinetele de avocatura specializate in drepturi asa-zis litigioase. Constanda castiga evident un munte de bani, pentru ca acest caz a fost construit si ocrotit pana la acest punct de cel care a semnat de fapt scoaterea din circuitul public a Parcului Bordei.

Asadar, Nasul lui Costica Constanda (scuze, iar!) este Traienica, zis Primaru’.
Sa traiasca, sa mai dea, striga toti bucurestenii care se scobesc la buzunar sa onoreze jaful. Taraful avocatilor care canta la festinul imobiliar este condus de Valerica Stoica. El este tatal proceselor care starnesc furnicaturi pe sira spinarii si o imensa, neasemuita scarba!

Sa va fie de folos acesti bani, sa aveti un cortegiu plin de respect si neaparat cai mascati! Asta le uram tuturor celor implicati in acest caz.

×