x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Ceaţă la PNL

Ceaţă la PNL

de Toma Roman Jr    |    09 Apr 2012   •   16:15

Azi de dimineata, Crin Antonescu s-a trezit la o ora pe care nu o putem preciza si s-a gandit sa faca ordine in partid. Ordine, in sensul in care ii convine.

A convocat mai intai un BPC, dupa aia un CNE (nu conteaza ce inseamna, suna ca doua BOB) si a demis din functiile de sef al organizatiei de Bucuresti, de sef al sectorului 2 si de sef al sectorului 6 pe domnii Andrei Chiliman, Dan Cristian Popescu si Geani Dinu.

Primul apropiat de Calin Popescu Tariceanu, era unul dintre putinii care mai maraiau impotriva deciziilor presedintelui.

Al doilea, un baiat tanar, risca sa il puna in dificultate pe primarul in exercitiu al sectorului 2, Neculai Ontanu. In ultima vreme circula multe zvonuri despre o intelegere ante sau post-electorala intre Ontanu si fostul sau partid, PSD.

Al treilea isi exprimase nemultumirea pentru reintoarcerea in USL a "bumerangului gras", Cristian Popescu Piedone.

Crezandu-se doua treimi din Croitorasul cel Viteaz, Crin Antonescu a incercat sa omoare trei muste dintr-o lovitura. Numai ca, s-ar putea ca domnul Antonescu sa aiba un defect de vedere si una din muste sa fie leopard, iar celelalte macar doua vulpi.

La toata povestea asta s-ar mai putea lua in considerare ca isi dorea musai drept candidat la sectorul 6 pe domnul Rares Manescu (domn europarlamentar - prin sotie care chiar detine functia) cunoscut drept pretenar al celui alintat "Hibernatus de Tulcea".

PNL, conform unui protocol cu PSD, nu putea sa aiba candidati si la sectorul 2 si la sectorul 6, asa ca l-a sacrificat pe junele Popescu.

La ora 18.00, domnul Andrei Chiliman a tinut o conferinta de presa unde a anuntat ca totul ramane ca in gara: Se gandeste sa-si dea demisia, dar nu si-o da, fiindca nu e traseist. Daca si-ar da demisia din partid, USL ar risca sa piarda sectorul 1, unde Chiliman are o popularitate imensa.

Faptul ca nu si-a dat-o inseamna ca vor urma inca doua-trei zile de negocieri si ca situatia potentialilor candidati USL Chiliman, Popescu si Manescu ramane neclara.

Mult mai interesant a fost spectacolul de pe strada. In fata sediului PNL Bucuresti de pe Bulevardul Magheru s-au fortat cam 350 de partizani ai celor demisi, care au strigat: "Chiliman, Chiliman" si "Popescu - Popescu".

Asta inseamna ca organizatiile de la care au fost demisi de dimineata domnii sus numiti au, cel putin, o buna capacitate de mobilizare.

×
Subiecte în articol: chiliman demitere