x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Cine vrea un prieten?

Cine vrea un prieten?

de Roxana Roseti    |    29 Apr 2007   •   00:00

Forumuri de discuţii pe net, numite şi cluburi de discuţii. De toate pen-tru toţi. Cu un număr de membri care vorbesc aproape despre orice. Topicurile sunt foarte, fooooarte interesante.

Forumuri de discuţii pe net, numite şi cluburi de discuţii. De toate pentru toţi. Cu un număr de membri care vorbesc aproape despre orice. Topicurile sunt foarte, fooooarte interesante. De exemplu, clubul de discuţii "La ce bun să faci sex atunci cand nu iubeşti" are 72 de membri. In timp ce clubul "Iubire, speranţă, credinţă" are 91 de membri la discuţii, clubul "Clubul romanticilor de modă veche" are 108. Doar 24 pentru "Femei divorţate in căutarea iubirii". Dar... 115 pentru "Inimi frante". O situaţie ciudată in cazul sexului de un anumit fel: "Oral sex" are 3.000 de membri, in timp ce "Sex oral" are doar 3! "Te-ai plictisit de mine" are 154 de amatori, mai mulţi decat la "Suflete pierdute": 135. "Clubul celor căsătoriţi şi dornici de o relaţie": 89 de membri. Există insă cluburi de discuţii cu foarte puţini membri: "Nimic"(acesta este excelent, ca idee) - 13, "Dominare şi supunere" - 8 şi... "Cine vrea un prieten?" - 2. Cine mai vrea un prieten in zilele noastre? Că cei de la "Oral sex" sunt prea ocupaţi. Dacă există un club de discuţii cu 1 membru? Există. Se numeşte (adică: are topicul) "Viaţa bate filmul"şi are, da, un Membru. Acel membru poate fi suma tuturor membrilor,de la toate cluburile.

Oricum ar fi, poate facem un club de discuţii numit "Duminică după-amiaza". Sună cam a somn şi a pisici grase, dar poate iese ceva. Sau, mai bine, ii salvăm pe cei de la "Cine vrea un prieten?". Că cei 3 membri de la "Sex oral" poate ajung la o inţelegere cu cei 108 de la "Clubul Romanticilor de Modă Veche". Pană mai răsuciţi problema, intraţi momentan in "Clubul cititorilor" şi parcurgeţi paginile ce urmează.

×
Subiecte în articol: editorial membri clubul discuţii