x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Copia nu e original! Hai să dăm apă la şoareci…

Copia nu e original! Hai să dăm apă la şoareci…

de Victor Ciutacu    |    02 Dec 2009   •   00:00

Băsescu flutură o hârtie, dă olecuţă de apă la şoareci şi bagă un "să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu". E aviz, nu expertiză. Cică e vorba de editare (că l-au luat de pe Net) şi de comprimare (altfel nu încăpea într-un mega). A fost alterată integritatea înregistrării (care conţine elemente de editare şi nici măcar nu e originală, că d-aia e copie).

Aia ştiam şi noi. Nici o vorbă despre trucare. Originalul e tot la Felix Tătaru, delaţiunea e tot la Gardianul. Nu le-a cerut nimeni. Nici măcar institutul de expertize criminalistice. Unde-i şef unul adus de Macovei, dat afară de Chiuariu şi reangajat de Predoiu. Realitatea TV a comandat afară, pe bani grei, o experiză adevărată. A lor durează o săptămână. La şchiopii noştri merge-n trei zile cu download de pe Net. Fix cât să pişe instabilul ochii încă o dată-n faţa poporului suveran şi să-i dea-n cap cu hârţoaga lu' Geoană la marea confruntare.

P.S. Uitai să precizez că un aviz nu e veodată probă-n instanţă; nici în procesul pe care Băsescu i l-a intentat lui Patriciu, nici dacă mă judec eu cu vecinul de la 3.

×
Subiecte în articol: editorial