x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Coregrafie - Yeya, seminar in Bucureşti

Coregrafie - Yeya, seminar in Bucureşti

de Alex Revenco    |    06 Ian 2008   •   00:00

Dacă mai avem de aşteptat pănă s-o vedem pe Madonna in carne şi oase, una dintre colaboratoarele ei de bază este, de ieri, in Bucureşti. Jejja Ekstrom, cunoscută drept Yeya, este diva dansului specific culturii hip-hop şi a lucrat alături de dansatorii Madonnei din "Confession Tour".

Dacă mai avem de aşteptat pănă s-o vedem pe Madonna in carne şi oase, una dintre colaboratoarele ei de bază este, de ieri, in Bucureşti. Jejja Ekstrom, cunoscută drept Yeya, este diva dansului specific culturii hip-hop şi a lucrat alături de dansatorii Madonnei din "Confession Tour". Iar astăzi, StreetBeat Dance School a invitat-o pentru workshop-ul "Check my style", seminar de dans bazat pe trei noi stiluri New Style, House, Lyrical, ce va fi completat cu lecţii de Dancehall ţinute de Mircea Ecxarcu, instructor la StreetBeat. Totul se intămplă intre orele 8:30 şi 14:30 in Calea Dorobanţilor 163, in sala de sport a Şcolii Generale nr. 45 "Titu Maiorescu", iar cei interesaţi pot suna la 0729-03.59.86 şi in limita locurilor libere, doritorii se pot inscrie şi la faţa locului. Pornind din Suedia şi căştigănd apoi un renume internaţional, Yeya predă cursuri de dans,

de mai bine de 13 ani, intr-un stil nemaintălnit la workshop-uri specializate atăt in Europa, căt şi in Statele Unite. Fiind la această oră unul dintre cei mai in vogă instructori/coregrafi de hip-hop din lume, Yeya este recunoscută pentru creativitatea şi indrăzneala coregrafiilor sale, fiind solicitată in lumea intreagă. Pe lăngă faptul că i-a pregătit pe dansatorii Madonnei pentru "Confession Tour", in anul recent incheiat ea a ţinut o serie de workshop-uri in SUA şi Canada, predănd printre altele şi la "Boogiezone" din Los Angeles, cea mai mare comunitate de dans din SUA.

×
Subiecte în articol: editorial